Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ciekawostka o Khudan (vaegirowie)  (Przeczytany 1317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    ciekawostka o Khudan (vaegirowie)
    « dnia: Marca 21, 2014, 16:53:37 »
    jeśli po wejściu do miasta skręcisz w lewo zobaczysz daszek pod którym jest drewno.między daszkiem a murem jest wąsko.jeśli się trochę posiłujesz wejdziesz na daszek a z niego na mury i dachy domów.bardzo praktyczne podczas walki ze strażnikami miejskimi .na górze cie nie dopadną a ty możesz za pomocą noży i kija ich załatwić. szkoda że miasta są takie małe i niedokończone.

Offline ALbatrOS

• Użytkownik
    Odp: ciekawostka o Khudan (vaegirowie)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 21, 2014, 17:09:12 »
    Wybacz, ale taka gra mnie nie satysfakcjonuje. Wolę wygrać uczciwie, a nie wykorzystywać coś co pozwoli mi łatwo przetrwać. Każda gra ma swoje błędy, nie da się zwalczyć wszystkich bugów/niedociągnięć. To nie znaczy by wykorzystywać coś co nie pozwala dopaść do nas wrogów. Chyba, że mają taką możliwość, a ja źle sobie to wyobrażam?
    (click to show/hide)

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    Odp: ciekawostka o Khudan (vaegirowie)
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 21, 2014, 17:16:35 »
    czasem strzelają raz mi tam wszedł , uważam że jest to poprostu ciekawa opcja,możesz niemusisz.Normalnie przyjemnie jest poskakać sobie po dachach.