Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie kupić?  (Przeczytany 1451 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ALbatrOS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gdzie kupić?
    « dnia: Marca 18, 2014, 16:51:42 »
    Witam.
    Na wstępie warto zaznaczyć, że nie wiem czy umiejscawiam wątek w odpowiednim dziale. Jeśli nie to proszę mi to wybaczyć, nie jestem obeznany z tym forum w dobrym stopniu. Zarejestrowałem się dopiero wczoraj.
    Przechodząc do sedna... Chciałbym zapytać forumowiczów o opinię na temat kupna Warbanda. Zamierzam go nabyć na Steam. Jednakże w kwestii zakupów gier nie jestem zbytnio utalentowany (kupiłem kilka gier na krzyż, nie potrzebowałem więcej) chciałbym zapytać doświadczonych, lub mniej, o zdanie na ten temat. Chodzi mi głównie o uzyskanie zwykłego klucza Steam (wersja elektroniczna), który pozwoli mi bezproblemowo pobrać grę ze Steama i zagłębić się w rozgrywkę.
    Byłbym wdzięczny za użyczenie mi najkorzystniejszych i bezpiecznych opcji kupna (aukcje allegro, strony poświęcone kluczom steam itd.). Najlepiej oczywiście z linkami do konkretnych aukcji.
    Póki co znalazłem tego typu ofertę i zastanawiam się czy jest ona korzystna i co najważniejsze pozwala na pobranie gry ze Steama, bez konieczności posiadania płyty DVD z własnego zakresu. http://www.kinguin.pl/category/1785/mount-blade-warband-steam-key/

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
    (click to show/hide)

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    Odp: Gdzie kupić?
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 18, 2014, 17:21:08 »
    Jeżeli masz grę na Steam to mozesz ja zawsze pobrać, nie ma wyjątków.
    A co do twojego linka, myśle że jest ok, sam kupiłem Warbanda za podobna cene.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 18, 2014, 19:53:32 »
    Prawdę mówiąc to ciekawe, że ten key jest o połowę tańszy od ceny gry na Steamie :D

Offline ALbatrOS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 18, 2014, 20:00:03 »
    Podejrzewasz jakieś oszustwo, czy zwyczajnie jesteś zaskoczony? ^^.
    Zresztą ja się tam nie znam, ale to chyba normalne. Kody na Steamie są drogie, ale jest ten "+", że są promocje... no ale na nie trzeba trafić. Podobno już kilkakrotnie Warband w promocji (bodajże minus 75%) kosztował 4-5 Euro co daje 20 PLN. Jednak jak mówię: trzeba trafić.

(click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 18, 2014, 20:53:06 »
    Nie podejrzewam oszustwa. Po prostu to ciekawe. A co do tych promocji: ostatnia na WB była chyba pół roku temu, chyba nie było dużego zainteresowania.

Offline ALbatrOS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 23, 2014, 13:58:18 »
    Witam po raz kolejny. Jeszcze nie miałem okazji kupić, nie mam póki co na to środków, więc zbieram oferty i wybiorę najlepszą. Jednak mam pewne pytanie. Odnalazłem korzystną ofertę całej kolekcji M&B, jednak są to PC Klucze do CDP.pl. Stąd moje pytania... Najważniejsze: czy te klucze umożliwiają normalną grę multiplayer? No i czy można potem w jakiś sposób dodać je na steama, bez konieczności dokupywania samego kodu?
    W informacjach dot. oferty pisze, że są dostępne na "Platforma Cyfrowa CDP.PL + STEAM", jednak z natury jestem ostrożny przy takich sytuacjach, więc chciałbym zapytać bardziej zaznajomione z tym osoby.

Dziękuje tym osobom, które się wypowiedziały wcześniej, a i z góry dziękuję za pomoc dot. tej sprawy.
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 23, 2014, 16:08:36 »
    Nie podejrzewam oszustwa. Po prostu to ciekawe. A co do tych promocji: ostatnia na WB była chyba pół roku temu, chyba nie było dużego zainteresowania.

Promocje na Wb, lub całą edycję kolekcjonerską są bardzo często lol.

Witam po raz kolejny. Jeszcze nie miałem okazji kupić, nie mam póki co na to środków, więc zbieram oferty i wybiorę najlepszą. Jednak mam pewne pytanie. Odnalazłem korzystną ofertę całej kolekcji M&B, jednak są to PC Klucze do CDP.pl. Stąd moje pytania... Najważniejsze: czy te klucze umożliwiają normalną grę multiplayer? No i czy można potem w jakiś sposób dodać je na steama, bez konieczności dokupywania samego kodu?
    W informacjach dot. oferty pisze, że są dostępne na "Platforma Cyfrowa CDP.PL + STEAM", jednak z natury jestem ostrożny przy takich sytuacjach, więc chciałbym zapytać bardziej zaznajomione z tym osoby.

Dziękuje tym osobom, które się wypowiedziały wcześniej, a i z góry dziękuję za pomoc dot. tej sprawy.

Bez obaw kupuj - oznacza to, że gra będzie automatycznie łączyła się ze steam`em po jego instalacji. Będziesz mógł spokojnie grać na multi, czy to na Warbandzie, czy to na Dzikich Polach.

Offline Habrak

• Użytkownik
    • Piwa: 12
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 24, 2014, 21:19:39 »
    Ja kupiłem drugie klucze na allegro za 10zł ( w tym klucz do Warbanda oraz Dzikich Pól )

PS: Dzikie Pola to czasy renesansu ( potop szwedzki itp. )
    Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda.

Offline ALbatrOS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 31, 2014, 14:33:58 »
    Dobrze... Dziękuję wszystkim za pomoc. Już zakupiłem. Temat można zamknąć, o ile to potrzebne.
    (click to show/hide)