Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o rangach na forum?byłbym bardzo wdzięczny  (Przeczytany 7419 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mnie osobiście zależy tylko na możliwości pytania o różne aspekty gry,chciałbym jednak wiedzieć co mogę a czego nie na różnych poziomach i jak je osiągnąć.obecnie mam ,,tytuł,,pielgrzym i jedyna zmiana to to że mogę szybciej dawać komentarze .nie znalazłem podobnego wątku więc sam go stworze,,(przerzućciego),, go jeśli jest w złym miejscu..Z góry dziękuje za odpowiedz

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Przede wszystkim: słownik języka polskiego nie szkodzi. Chyba.
    Po drugie: rangi mają znaczenie symboliczne, i z grubsza opisują ilość postów. Następują tylko 2 zmiany: po (chyba) 10 postach możesz, jak to określiłeś, "szybciej pisać posty". Po, o ile dobrze pamiętam, 200 postach, możesz dawać piwo (czyli karmę).

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Tu są aktualne rangi za posty: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=629.msg7779#msg7779 .

Funkcyjne to: Oberżysta (trzy czerwone prostokaty)- administrator, Wykidajło - moderator (dwa zielone kwadraty to globalny, a lokalny ma 1) i Skryba (jeden niebieski kwadrat)- Redaktor. Jest też ranga "Powabna baletnica", ale nic nie oznacza. Po prostu dostają je forumowi wesołkowie. Inne rangi, jak "Deluge Dev" dają po prostu dostęp do ukrytych działów.

Co do uprawnień to wszystkie rangi za ilość postów są równe- występują tylko 2 granice:
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2014, 01:05:38 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    bardzo dziękuje za pomoc,tylko postami mogę podwyższyć range? mam dyslekcję więc mogę od czasu do czasu robić błędy  choć oczywiście postaram się tego nie robić,zdania niepewne poprawnie będę dawał w nawias

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Przede wszystkim zdania zaczynaj z dużej litery i rób spację po przecinku. Spójniki też staraj się wprowadzać do swoich zdań ..

tylko postami mogę podwyższyć range
    Dysleksja nie zwalnia z myślenia i czytania ze zrozumieniem. Chyba jasno jest napisane, że rangi są za posty ..
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    POSTARAM SIĘ.NETYKIETA PRZEDE WSZYSTKIM

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    Wyczuwam trolla albo multikonto :D
    Przejrzyj sobie regulamin tam jest napisane, że nie piszemy Caps Lockiem.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    ani jedno ani drugie,konto mam jedno i jeszcze nikt trollem mnie nie nazwał na  żadnej stronie.przepraszam za pogrubiony tekst tak wyszło .   Lubie od czasu do czasu czytać info na tej stronie i nie chce nikomu utrudniać. Jestem tu poprostu nowy i się do końca nieorientuje

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    To nie do końca prawda, na tawernie oficjalnie się o tym nie mówi, ale w kuluarach chodzą różne plotki. Że osoby z rangami powyżej "Barona" należą do tajnego Zakonu Syjonu i kontrolują wydarzenia na forum, mówią ludziom co, gdzie i kiedy mają pisać. Dlatego na twoim miejscu uważałbym na swoje tematy, szczególnie wysyłane w takich działach jak ten...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o rangach na forum?byłbym bardzo wdzięczny
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 11, 2014, 23:27:05 »
    To nie do końca prawda, na tawernie oficjalnie się o tym nie mówi, ale w kuluarach chodzą różne plotki. Że osoby z rangami powyżej "Barona" należą do tajnego Zakonu Syjonu i kontrolują wydarzenia na forum, mówią ludziom co, gdzie i kiedy mają pisać. Dlatego na twoim miejscu uważałbym na swoje tematy, szczególnie wysyłane w takich działach jak ten...

Argaleb nie ma racji, nie słuchaj go.

Czy tak jest dobrze, o wielki mistrzu?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    Odp: czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o rangach na forum?byłbym bardzo wdzięczny
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 11, 2014, 23:40:46 »

Argaleb nie ma racji, nie słuchaj go.

Czy tak jest dobrze, o wielki mistrzu?

To prawda nie ma racji. Ten zakon nazywa się Refeseseseseseferes.