Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dodawanie nowych dźwięków.  (Przeczytany 1120 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Macix

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Rocky Balboa
    Dodawanie nowych dźwięków.
    « dnia: Marca 17, 2014, 17:21:03 »
    Witam. Założyłem ten temat, ponieważ poszukuję pomocy w dodawaniu plików dźwiękowych. Nie mam tu na myśli prostego podmieniania plików. Chciałem dodać zupełnie nowy plik dźwiękowy odnoszący się do danej sytuacji lub też rozszerzyć ścieżkę dźwiękową np. na arenie, gdyż według mnie jeden podkład to trochę za mało. Problem w tym, że nie mam pojęcia jak to zrobić. Z góry dziękuję za odpowiedz. :)

EDIT: Znalazłem odpowiedź, której szukałem. Proszę o zamknięcie tematu. :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2014, 23:09:31 wysłana przez Macix »
    "Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place, and I don't care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!"