Co do tego to nigdy mi nie zadałeś takiego pytania i nigdy nie było takiej odpowiedzi.
Nie rozbrajaj mnie... bo wybuchnę xD
Tak samo jak twój avatar z świnką... też jest zmyślony? czy przypadkiem się znalazł na ts'ie 4pp? I tak, było takie pytanie w kontekście owego avatar'u, który sorry jest z d*py i obraża Rosjan na naszym ts'ie. Jeszcze mi się nim chwaliłeś, jakby było czym... chciałeś, abym zaklaskał? To mogę... ale tylko jedną ręką... drugą będę ciskał push to talk i się śmiał.
Swego czasu w karpaczu była sytuacja gdzie naziści pobili ludzi w schronisku wykrzykując takie hasła jedna osoba uciekła, ale nikogo nie zawiadomiła.
Jeżeli tak było, i tak bardzo przeżyłeś ową informację... to lekarz pierwszego kontaktu i skierowanie do specjalisty z rozwiązaniem problemu, ogólnie sam wyżej cytowany problem dla mnie to nie wytłumaczenie. Nikt nie będzie Cię powstrzymywał od złego, jeżeli sam wiesz, że źle robisz.
Prace waszą szanuję i doceniam bo eventy są ciekawe co do tego o czym mówił Oktawian o trollowaniu niemieckiego pułku to ja nic do nich nie pisałem. Ci dwaj wspomniani panowie to nie pisałem tego co pisałem z powodu ich narodowości tylko z powodu ich owego zwrotu.
Jeśli chodzi o obrazę narodu to ja niczego takiego nie pisałem Santa pisał :"ty niemiecka kurwo". Do samych Niemców nic takiego nie mam chodzi mi o ten zwrot o którym już swoje napisałem. Skoro na serwerach są administratorzy mam nadzieję, że patrioci to dlaczego tam nie byli i nie załagodzili całej sprawy. Ja rozumiem i teraz nie wytykam palcem tylko chce pomóc co do moda. Może to trochę potrwać, ale sugerowałbym załatwić adminów takich, którzy dosyć często, by grali lub wchodzili od czasu do czasu. A co tego rasizmu to rasizm jest jeśli ktoś obraża z powodu koloru skóry, a nie jeśli chodzi tu o nazizm lub komunizm czy jeszcze inny ustrój. Gimba okres trudny i jak za dużo siedzę w różnych społecznościach to już tak działam wiem, że jest to chamskie i obraźliwe, ale ja nie umiem nad tym zapanować w większości sytuacji. Co do tego to inni gracze mogli mnie uspokoić lub próbować wyrzucić z serwera. Jeśli są jeszcze jakieś pytania lub rozkminy to mogę chętnie udzielić odpowiedzi. Pozdrawiam i przepraszam za urazę jeśli kogoś to w ogóle uraziło. Co do organizatorów to wiem że coś takiego nie jest łatwe w sensie ogarnąć eventu i ludzi na deluge także z mojej winy pułki NW mają tu Focha to sorka. Pozdrawiam
Ja rozumiem, że emocja, ale hola! duży chłop jesteś... na Uj reagować na takie zaczepki. Ty nie sąd a samowola na swoich event'ach. Tak jak napisał już sir Luca... Problem -> pytanie do organizatora. Takim zachowaniem robisz tylko burdel i zaogniasz sytuację, z którą będzie się pi*rdolić organizator nie Ty! bo Ty sobie z event'u już spi*przysz lulać i się cieszyć jak kocur do sera. A Oktawian będzie sprzątać po wszystkich śmieci i pryskać Bref'em, bo Polacy nasmrodzili przy zagranicznych, mimo, że bąka pierwsi puścili Niemcy...
Mam nadzieję, że Oktawian będzie następnym razem mniej wyrozumiały dla den Kinderwaffen. I tylko współczuję Oktawian'owi niepotrzebnego się tłumaczenia i uskarżania się na forum, bo sytuacji nie winno być jak na ludzi przystało. I nie uważam, że problem jest wyolbrzymiony, ponieważ reakcja Oktawian'a była jak najbardziej na miejscu. Lepiej, że teraz, kiedy problem jest mniejszy i dotyczy mniejszego grona z ławy sądowej dotyczących zachowania zagranicznych graczy - bo nie robimy referendum nad "Krymem z ciastkiem lub bez" - gdzie za trzymanie rygoru jest Oktawian.
Jest z tego jedna b. fajna rzecz... m.in. Oktawian już nie ufa nam, scenie i będzie nosił ze sobą Gewehr'e na przyszłość przeciwko takiemu zachowaniu. Ważne, że sprawa Ujowego zachowania jest już za nami i będzie tylko lepiej... mam nadzieję. A Oktawian'owi Myzka z głowy, że mimo takich sytuacji chce i potrafi zorganizować event z głową. Tak, więc Oktawian, wielkie dzięki za event. A reszta musi lub nie musi zrozumieć skargę Oktawian'a na zachowanie, bo mimo, że event organizuje Oktawian i spółka, fajnie by było, żeby Organizatorzy też się dobrze bawili! a nie sprzątali po pudelkach, które płaczą i srają pod siebie ze złości, bo ktoś coś napisał/powiedział - beka. To Polacy byli organizatorami event'u, to gospodarze tyczą poziom, nie muszą się odwdzięczać. I jestem jednak za edukacją sceny, niż bardziej za powołaniem Legionu Pierwszych Administratorów Cesarstwa The Deluge.
Jak ktoś się jeszcze waha, czy ta reakcja była słuszna lub śmieszna dla sprawy, to daję załącznik do zastonowienia się:
https://www.youtube.com/watch?v=CJhjgcP-DCw