Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: AoutoPilot w M&B??  (Przeczytany 1347 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    AoutoPilot w M&B??
    « dnia: Listopada 26, 2008, 14:39:50 »
    Czy ktos z was uzywa sobie od czasu do czasu na koniec bitwy okrzyku,korzystajac z komendy "ctrl+F5"???? Pewnie tak.Sam o tym jakis czas temu gdzies czytalem i strasznie mnie to bawilo.Nie czytalem za to i znalesc nie moglem nic,co by sie stalo gdyby te ctrl+F5 wcisnac w czasie bitwy.Otoz wczoraj podczas pewnej bitwy bylem pewny ze juz jest po wszystkim,gdy ku mojemu zdziwieniu moj rycerzyk nie chcial krzyknac.Moj dzielny rycerz nagle postanowil ze powalczy sam.W sumie fajnie bo palilem papierocha a wrogow jednak troche zostalo do ubicia.Doznalem lekkiego szoku gdy nie dodykajac myszki i klawy,moj warrior sieknal nadjezdzajacego z przeciwka khergickiego lansjera:D.
    Ps.Jesli byl taki temat to sorry chlopaki,ale naprawde nie moglem nic znalesc.W kazdym razie mysle ze to ciekawostka i nie wszyscy o tym wiedzieli...a ja sie nie skompromituje:D
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Calathar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: AoutoPilot w M&B??
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 26, 2008, 14:47:56 »
    ja za to doznalem innego szoku...mialem taki zestaw:poltorak,toporki do rzucania i lanca,moj chlopek na ctrl+F5 najpierw rzucal toporkami a potem wyjal lance i z uporem maniaka dziabal nia wrogow,za chiny nie chcial lancy opuscic ani wyjac miecza,wiec podziekowalem za ten tryb ;]

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 26, 2008, 14:51:50 »
    Zdaje sie ze mozna jednak troszke ingerowac w jego poczynania,czyli mozesz mu zmienic bron w/g wlasnego uznania.On zawsze wyciagnie pierwsza bron od goru w twoim zestawie.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 26, 2008, 15:20:10 »
    W jakimś poscie było i to całkiem niedawno, ale nie będę się już czepiał o taki szczegół. Ja sam sprawdzałem ten tryb i raczej nie polecę go nikomu. Byłem ja na koniu i miałem 80 huskarli, czy jak im tam. Z początku było dobrze jechałem spokojnie na oddziały Rhodoków, a potem sru... Salah ad Din zaszarżował sam na 200 chłopa, zostawiając wojsko z tyłu. Bitwa trwała parę sekund. Przypominam, że można normalnie wydawać rozkazy, ale nawet to nie uchroni nas przed śmiercią z powodu kompletnego braku AI w M&B, bo jaki żołnierz atakuje sam całą armię i nawet nie osłania się tarczą?
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 26, 2008, 15:20:16 »
    Chlopek wyciąga zawsze pierwsza (ta na samym dole) bron w ekipunku, jeśli przeciwnik jest na dystansie to wyciąga pierwszą od dołu broń dystansową ;)