Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (WB, SP & MP) Heart Of The Mystery  (Przeczytany 9527 razy)

Opis tematu: Steam-punk mod

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    (WB, SP & MP) Heart Of The Mystery
    « dnia: Lutego 28, 2014, 22:35:59 »
    Otóż zacząłem powoli uczyć się obsługi Blendera i Wingsa3D, w celu oczywiście modowania M&B Warband i M&B 1.011.
    Na razie wolę korzystać z programów (nieoficjalne narzędzia edycji) niż z module_system, ale wiem, że będę musiał nauczyć się wszechstronności. No ale do rzeczy:

Zamierzam stworzyć moda w klimatach steam-punk pod WB 1.158. Mam parę paczek OSP oraz parę zestawów itemów (NIE SĄ TO OSP),  na które uzyskałem pozwolenie, a także planuję stworzyć własne przedmioty właśnie dzięki Blenderowi i Wingsowi3d.

Niemniej jednak potrzebuję pomocy!

Chętnie powitam w teamie doświadczonych modderów - scripterów, mapperów, twórców animacji, grafików. Każdy kto chce pomóc, będzie mile widziany - potrzebuję ziścić swoje wizje! Oczywiście mógłbym robić to wszystko sam jak niegdyś Woyo-sensei, Akosmo lub inni ale to jest mój pierwszy projekt, głównie w celu sprawdzenia moich umiejętności.

Zapewniam, że ten projekt nigdy nie upadnie - będę robił tego moda i wydam betę, nieważne kiedy, ale wydam - choćby za trzydzieści lat - a nawet jeśli zrezygnuję, to pozostawię Wam swój zmodyfikowany module_system na zasadach OSP.

Najważniejsze zmiany jakie planuję dodać:

- przeszkody terenowe, które sami możemy ustawiać,
    - oczywiście nowi (zmienieni starzy) towarzysze i nowe linie dialogowe,
    - rozszerzone formacje, system salw (jedna z frakcji używająca doskonałych formacji),
    - nowoczesne, fantastyczne/steam-punkowe ubrania, gogle, broń parowa - cała masa nowych itemów + parę tych z istniejących OSP,
    - GŁÓWNY WĄTEK - coś na wzór Mainline quest z Light&Darkness lub kampanii z WFAS,
    - Możliwość wyboru gry jako Bohater (MAIN HERO) lub jako zwykły Żołnierz (możliwa śmierć w bitwie itd. itp.),
    - nowe pojazdy i animacje do nich,
    - Gadżety umożliwiające wywoływanie mgły/dymu na polu bitwy, leczenie własnych, rannych jednostek i inne,
    - ubrania pozbawione wagi, ale też ochrony + Royal Guards (nazwa jednostki może zostać zmieniona), którzy jako jedyni będą posiadać pancerze lub półzbroje w stylu renesansowym (to jeszcze do zastanowienia się nad tym - balans rozgrywki i balans pomiędzy frakcjami jest tym, na czym najbardziej mi zależy),
    - Paski życia nad głowami,
    - Walki na mapach zalanych wodą! (Na razie to jedynie idea, do głębszego przemyślenia),
    - cztery biegłości w broniach dystansowych - Broń Parowa krótka, Broń Parowa długa (zamiana za kusze), Wiązki energii (łuki na strzały energetyczne), Throwing - zostaje bez zmian,
    - walki na bagnety!
    - parę przedmiotów wzorowanych (zainspirowanych) BioShockiem oraz Dishonored, m. in. klucz/łom

- nowe frakcje. Więcej szczegółów na razie nie zdradzę, poza tym, że drzewka rozwoju są już opracowane ;)

W przyszłych wersjach:

- możliwość naprawiania "martwego" pojazdu za pomocą narzędzi (o ile skrypt mnie nie przerośnie) - planowane skutery,
    - inwazja Cybernetycznej Rzeczywistości (frakcja cyborgów) - o ile będę wiedział, jak napisać skrypt,
    - być może nowe rasy...
    - bandyci posiadający Herosów, którzy mogą przejmować lokacje (pełniące taką samą rolę, jak zamki lub miasta w M&B).

OBECNIE SKUPIAM SIĘ NA TRYBIE SP

Obecny status prac:

Nowe Frakcje: ok. 18% (same nazwy + zmienione imiona i nazwiska/przydomki - nie ma lordów, są za to rewolwerowcy, bandyci itd. itp. [wiele, wiele nowych nazw])
    Nowe mapy: 0% - zamierzam w trybie SP dodać wielką mapę miasta (Netheolan), po którym będziemy się poruszać. Sceny dotyczyć będą kanałów, mieszkań, podwodnych lokacji (?), hoteli, parków itd. itp. Tudzież walki w tych scenach będą się odbywały. Za miastem ma rozciągać się Strefa Szarości, a tam mogę zostawić mapy pustyni/stepów/zimowe mapy z Native'a (ewentualnie lekko je zmodyfikuję) gdzie trafimy wraz z rozwojem fabuły...

Nowe Itemy: ok 22% z planowej całości (10% to OSP)
    Nowe twarze: 0% (Nie licząc tych z OSP) - i chyba nie będzie nowych twarzy poza tymi z OSP, przykro mi (chyba, że w późniejszych wersjach rozwojowych)
    "Nowi" (zmienieni starzy) towarzysze: 0%
    Formacje: 100% (nic trudnego :) )
    Paski życia nad głowami postaci (możliwość wyłączenia w menu gry): 0% (wciąż czekam na odpowiedź od twórców Eagle and The Radiant Cross pod Warbanda, bo oni tam to mieli, ale nie wiem, czy to była ich nowość, czy wzięli to od kogoś innego... - wciąż brak odpowiedzi)
    Scenariusz: 100% (wraz z dialogami itd. Moja wizja jest kompletna :) )
    Główny wątek: 0%
    Granaty: 0%
    Walki na bagnety: 100% - skrypt znalazłem w OSP na forum, wystarczyło tylko wklepać go do scripts.txt i oczywiście w Morgh's Item Editor już ćwiczyłem dodawanie ataku bagnetem (nie na tym module, ale ogólnie ćwiczyłem) przełączanie w grze działało prawidłowo.

Kucanie - oczywiście o tym nie wspominam, bo niemal do każdego edytowanego przez siebie modu, który go nie miał, dodałem je, korzystając z animacji z OSP na forum taleworlds.

Jeśli chodzi o MP to na pewno go nie dodam bez POMOCY.

TEN MOD NIE BĘDZIE ŻADNĄ REWELACJĄ.
    Jest to mój pierwszy mod i tworzę go dla własnej przyjemności oraz dlatego, że wydaje mi się, że mogłoby być więcej modułów steam-punk, których jest niewiele.

PS: Mam bardzo dużo na głowie - szkoła, nauka, dziewczyna, równoległy projekt tłumaczenia Solid&Shade 23.13 itd. itp.
    Dlatego nie proście o screeny (które i tak na razie nie zawierają moich modelów ani moich tekstur - na razie mam same OSP i zmodyfikowane nieco mapy z Native'a z przeszkodami terenowymi). Będę uaktualniał temat co parę tygodni.

PS 2: Ciekawostki z mojego życia prywatnego :)

Moje priorytety (1 - najważniejszy, 10 - najmniej ważny),

1) Dziewczyna
    2) Rodzina
    3) Hobby - czyli motor :)
    4) Praca dorywcza
    5) Szkoła i nauka - przygotowanie do matury (będę pisać maturę 2015 - tą rzekomo kozacką)
    6) Mount&Blade (wiem, jestem podły ._.)

PS 3: Po wydaniu moda, zostawię Wam Morgh'sa i jakieś instrukcje (dla nowicjuszy) w środku - będziecie chcieli, to sami będziecie mogli pozmieniać sobie wyposażenie frakcji :)

AKTUALNY TEAM (2 osoby):

- Tyr (czyli JA) - zajmuję się przede wszystkim wizją moda, scenariuszem fabularnym, tłumaczeniem moda na angielski, dbam o ogólny wygląd całości, uczę się też obsługi Blendera, Wingsa 3D oraz cały czas rozwijam własne zdolności w modowaniu M&B 1.011 oraz M&B: Warband. Korzystam zarówno z module_system jak i z programów takich jak TweakMB, Morgh's Editor itd. itp.

- MrAdrianPl - pierwsza osoba, która odpowiedziała na moją prośbę o pomoc. Tworzy modele przedmiotów, do tego zajmuje mu to bardzo niewiele czasu :) Dzięki niemu prace nad modem zdecydowanie posuwają się do przodu.

Edit: Naprawione screeny :)

(click to show/hide)
    - model pistoletu w stylu steampunk - cztery lufy + komora na parę - zrobił MrAdrianPl
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

(click to show/hide)
    - nowa, krótka, jednoręczna kosa - służąca także w ostateczności jako kilof lub czekan - oczywiście zostanie oteksturowana w stylu steampunk. Model na zdjęciu ma włączoną opcję pokazującą cienie - zrobił Tyr
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

(click to show/hide)
    - kolejny model toporka wzorowanego na serii The Elder Scrolls i na krasnoludzkich (Dwemerowych) przedmiotach ;) wybrałem ten wzór, ponieważ krasnoludy w Morrowindzie były mocno steampunkowe ;) - zrobił MrAdrianPl

Jak już wspomniałem, choruję sobie, ale mam na laptopiku wingsa i coś tam czasem też podłubię, ale utknąłem przy sercach - nie mogę znaleźć żadnych tutoriali dla trójwymiarowych serc, a ciężko je się robi metodą prób i błędów, niemniej jednak staram się najlepiej, jak potrafię. Zajmę się teraz produkcją lasek gentlemanów (nie, nie mam na myśli dziewczyn, czy kobiet, tylko TAKICH lasek - http://foto.favore.pl/2009/7/4/18/103913_1246726413163_n.jpg) - najprawdopodobniej będą to bronie jednoręczne z opcją przełączenia na drzewcowe lub (ciekawostka) palne ;)

Witamy w świecie steampunku :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 30, 2014, 22:37:57 wysłana przez Tyr »
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: (WB, SP & MP) Heart Of The Mystery
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 01, 2014, 00:28:43 »
    Bardzo fajnie, niestety nie mogę pomóc :P

(Zjadliwie) Och, jakie to wspaniałe, że dziewczyna jest na pierwszym miejscu, pewnie się bardzo cieszy :)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 06, 2014, 15:44:05 »
     Oj czeka Was dużo pracy przy ogarnięciu wingsa, acz w miarę upływu czasu się człek wyrabia. Jak dla mnie to prawdopodobnie ten pistolet, zważywszy na wielkość przeciętnej broni palnej + ich zapewne duże występowanie u gracy/botów, ma za dużo szczegółów w postaci zaokrąglonych brył, chodzi o to by uprościć okrąg, np z 18 kąta na 9 kąta ;)
     Ponad to, warto ogarnąć pozbywanie się niepotrzebnych trójkątów, oraz tych kropek, gdzie model nie ma załamań żadnych.
    Dobra, zresztą i tak się nie będę rozpisywał bo raz że nie wychodzi mi tłumaczenie, dwa, ciężko nie raz skumać czytając. A, no i wracam do pracy nad własnymi dziećmi 3D xD

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 06, 2014, 18:56:57 »
    No własnie dzięki Filc. Zdaję sobie sprawę, że ogarnięcie polygenów jest trudne i próbowałem już usuwać załamania, krzywizny itd. ale wtedy całe ściany burzą się albo deformują, bo usuwając jedną krzywiznę, powodujesz usunięcie przestrzeni pomiędzy nimi...

Niemniej jednak przynajmniej raz na dzień oglądam sobie jakiś tutek i średnio 3-4 godziny w nocy poświęcam na ogarnięcie tego i naukę oraz scalanie płaszczyzn i krzywizn. Metodą prób i błędów uczę się.

Co do współtwórcy moda - MrAdrianPl'a - to poprosiłem go, żeby wszystkie swoje modele wysłał mi skompresowane właśnie w formie .wings i zobaczymy, czy da się coś z tego zrobić.

Można by na przykład zrobić jeden walec (tak mi się zdaje) zamiast tych czterech i przy kolorowaniu go (teksturowanie + warianty kolorystyczne) po prostu tak pomalować, żeby wyglądało, jakby miał cztery lufy, mając tak naprawdę "jeden walec" ;)

Dzięki za rady Filc.

PS: Skoro wydajesz się być znawcą Wingsa, to może (skoro nie chcesz pomagać przy tworzeniu moda :P) doradzisz mi chociaż, czy 26 polygenów na jeden item to jest raczej dużo, czy mało?

PS2: Niektóre itemy mogą mieć moim zdaniem nawet 100 lub więcej polygenów, ale zamierzam je tak wprowadzić, żeby występowały dosłownie RAZ w całej grze i na pewno nie w bitwach, tylko jako np. element dekoracji baru ;)

PS3: Jak już wspominałem, mechanika gry w zamierzeniach zostanie zmieniona (o ile skrypt mnie nie przerośnie, ale myślę, że z pomocą dostępnych kodów OSP, materiałów i programów jakoś sobie poradzę) i niekoniecznie będziemy mieli armię i będziemy stawać naprzeciw wrogiej armii ;)

- Możliwość wyboru gry jako Bohater (MAIN HERO) lub jako zwykły Żołnierz (możliwa śmierć w bitwie itd. itp.)

Zwróć uwagę na ten fragment ;) Będzie dostępny (a przynajmniej ma być w założeniach) tryb Adventure (czyli masz drużynę złożoną tylko z bohaterów itd. itp.) lub tryb Freelancer (czyli najemnik po stronie jednej z frakcji ;) w tym trybie odegrasz rolę zwykłego pionka w śmiertelnej machinie wojennej - nie będziesz miał oddziału tylko będziesz poruszać się z lordem - władcą [brak sandboxa] - opcjonalnie awansujesz na oficera w późniejszej fazie rozwoju fabuły).
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Galdor

• Użytkownik
    • Piwa: -7
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 10, 2014, 16:16:04 »
    Nie żeby coś, ale zamiast pisać" krótka kosa" mogłeś po prostu napisać "kama", ale to tylko szczegół. Najbardziej chyba wyczekiwane przeze mnie to "Wiązki energii (łuki na strzały energetyczne)" :3 Zamierzasz zmienić dyplomację? Dodać jakieś rzeczy związane z rodziną?
    W każdym razie w ogóle nie mogę się doczekać moda, bo koncept zajebisty ^^
    Nie widziałem jeszcze moda steampunk, wiec to duży plus.
    Jeśli możesz to zrób też kuszę energetyczną czy coś w tym stylu, albo kusze leonarda da Vinci z gry Lionheart jako artefakt.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 10, 2014, 18:21:17 »
    Takie jakieś małoszczegółowe te modele, czy to jakoś w programie tak wygląda, czy to specjalnie tak jest, żeby silnika nie obciążać, a wygląd nadrobić teksturą?

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 10, 2014, 18:29:07 »
    HUtH - tak dokładnie o to chodzi. Moda tworzymy zgodnie z zasadami low-poly - czyli, żeby nie obciążać silnika gry ;) Wygląd będziemy nadrabiać teksturą. Aha, i do teamu dołączył jeszcze jeden grafik, którego nie ma na tym forum (nie jest zarejestrowany), ale to mój kolega ze szkoły i on zajmuje się grafiką w photoshopie (przyszły fotograf).

Co do kusz - zdecydowałem, że nie będzie ich W OGÓLE w modzie, a przynajmniej nie w pierwszej wersji. Jeśli natomiast będą, to będę musiał coś wymyślić z animacjami, żeby sensownie wyglądały, albo zrobić kusze wielostrzałowe (obrotowe) jak Kusza Van Helsinga z filmu Van Helsing. Chodzi mi głównie o animacje, żeby ładnie wyglądały.

Co do konceptu steampunk pojawia się on częściowo w modzie The Eagle and The Radiant Cross, ale to nie do końca jest to, o co mi chodzi... :)

Dyplomacja nie pasuje do mojej wizji, ale mogę chyba rozszerzyć dyplomację dla komputerowego AI w trybie kampanii, jednak gracz jako tako nie ma mieć do niej dostępu (patrz na tryby rozgrywki - Main Hero lub szeregowy żołnierz, który może max. awansować do oficera).

Rzeczy związane z rodziną - nie bardzo zrozumiałem o co chodzi...
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Galdor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 10, 2014, 22:40:27 »
    Z rodziną, to chodzi o to, że na przykład widziałem u dowódców frakcji rodzinę po raz pierwszy w modzie Adalonia...
    A co do broni parowych... Będą miały po kilka naboi czy tylko po jednym? Chodzi mi o to czy będą magazynki oraz podział broni na strzelby, karabiny, snajperki?
    I jeszcze jedno pytanie odnośnie naboi - zamierzacie stworzyć może różne typy pocisków?, np kriogeniczne - zamrażają, podpalające - podpalają, elektryczne - rażą prądem etc...
    Wybacz, że tyle pytam, ale mam sporo pomysłów, wiele pytań odnośnie moda i mnie on bardzo zaciekawił :)

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 11, 2014, 17:53:59 »
    Nad związkami rodzinnymi jeszcze się nie zastanawiałem. Raczej nie pasuje to do mojej koncepcji moda (fabuła...) i chociaż jacyś tam członkowie rodziny mogą się pojawić, to raczej nie odegrają znacznej roli (chociaż zastanawiałem się nad systemem typu - zabijesz syna, ojciec będzie się mścił itd. itp.). Tak, zabijanie lordów też ma być możliwe i będzie nawet wymagane dla odblokowania innego zakończenia (tak jak w przypadku 1794 - mod ma mieć parę zakończeń w obu trybach gry).

Co do pojemności magazynków - niektóre pistolety są wielostrzałowe jak już zostało to zaprezentowane na screenach modeli. Inne będą jednostrzałowe. Co do typów broni - nie planuję broni maszynowej, nie planuję karabinów snajperskich - będą to raczej pistolety, paralizatory małe i duże, BYĆ MOŻE kusze (o ile wymyślę jakąś sensowną animację dla przeładowania) oraz 1-8 strzałowe (1 - min, 8 - max) karabiny. Oczywiście mając na uwadze balans broni, uważam że pistolety powinno się szybciej przeładowywać oraz powinny zadawać niższe obrażenia, ale mieć mniejszą celność. Co do karabinów - większa celność, obrażenia - przeciętne, przeładowanie - wolne lub przeciętne. Łuki bloczkowe - mają być zrównoważone (kilkanaście róznych modeli). Nie da się ich kupić - chyba, że na zamówienie (znowu nie na 100% - nie wiem, czy skrypt mnie nie przerośnie) albo znaleźć/otrzymać jako nagrodę za zadanie lub wydropić (szanse minimalne, niezależne od skila lootingu).

Najpotężniejszą bronią i najrzadszą w moim zamyśle mają być instrumenty inżynieryjne - granaty, bomby dymne itd. itp.

Nad amunicją jeszcze się nie zastanawiałem, ale takie działanie obszarowe (zamrażanie, podpalanie) chyba raczej nie jest przypisywane do amunicji, tylko do broni, aczkolwiek nie jestem pewien... pomyślę nad tym. Na pewno mogę zagwarantować efekty wizualne (błyskawice, porażenia, para, ogień) a co do systemu obrażeń obszarowych - zastanowię się nad tym.

Ludzie, prace nad modem trochę zwalniają, ja nie wyrabiam no :)
    Wyluzujcie i bądźcie wyrozumiali ;) Postaram się w sobotę zarzucić nowe screeny modeli, a jak będzie Wielkanoc, to BYĆ MOŻE zaczniemy kombinować coś w kierunku teksturowania ;)
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Galdor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 11, 2014, 19:52:45 »
    Chodziło mi raczej o to, że pocisk może zamrozić czy podpalić jedną osobę, a nie kilka...

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 12, 2014, 17:47:26 »
    Galdor nie mogę Ci zagwarantować, że coś takiego jest możliwe. Na pewno można dodać efekty graficzne (aczkolwiek wiadomo jak to wygląda na M&B, zacny silnik... :/ ) i na pewno można zwiększyć poprzez pocisk zadawane obrażenia, natomiast nie wiem, czy w Twoim pojęciu "zamrożenie" = chwilowe unieruchomienie przeciwnika. Nie wiem czy jest to możliwe. W każdym razie popytam co niektórych bardziej doświadczonych modderów i zobacze, co da się zrobić.

Na pewno takich pocisków nie będzie w pierwszej wersji moda, ale może w przyszłych rozwojowych wersjach... kto wie?
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Galdor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 12, 2014, 20:51:00 »
    Właśnie chodziło mi o unieruchomienie ;p

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 12, 2014, 21:35:29 »
    Mhm, w takim razie zapewniam Cię, że jest to możliwe (podobny system widziałem o ile dobrze pamiętam w Mercenaries modzie (widać to na tym filmiku - http://www.desura.com/mods/mbmerc/videos)

Gość trafiony bełtem cofa się parę kroków co zabiera około 3-4 sekund. Można by spróbować zrobić coś podobnego dla pocisków kriogenicznych (tyle że bez cofania, albo spowolnić animację "bólu po trafieniu"), ale jak już wspomniałem - to w przyszłych rozwojowych wersjach. Moim zdaniem dobra gra nie potrzebuje nie wiadomo jakich efektów specjalnych, czy fajerwerków - wystarczy wciągająca fabuła :) (jak w Planescape: Torment).

Pozdrawiam.

PS: Zachorowałem trochę i możliwe, że w tym tygodniu trafię do szpitala na jakieś śmieszne badania, więc mnie nie będzie. Ale zapewniam was, że (o ile będzie wifi) będę starał się "żyć" a w sobotę postaram się o nowe screeny.

PS2: Mógłby ktoś mi doradzić, jak wymodelować  trójwymiarowe serce w wingsie 3D? To cholernie trudne z powodu krzywizn itd. żeby to serce w miarę porządnie wyglądało, a potrzebuję tego koniecznie...

(click to show/hide)
    - chodzi mi o coś podobnego do tego i sorry za różowy kolor - innego dobrego obrazka nie znalazłem :P

EDIT PS 3: - UDAŁO SIĘ! MAM TRÓJWYMIAROWE SERCE!

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Ponadto mam też serce w namiocie :)
    - była to inspiracja polską piosenką patriotyczną i wojskową "Serce w plecaku"

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Serce będzie teksturowane w różnych kolorach - jedno będzie mechaniczne z kółkami, trybikami itd. itp., kolejne będzie normalne, czerwone (np. jako pudełko na czekoladki ;) - dodane będą nowe towary na eksport i import) no i może stworzymy też system składania robotów tzn. coś jak w Solid&Shade lub Crafting Beremberta w Phantasy Calradia - jak masz skilla lub książkę, to możesz z jej pomocą stworzyć np. z dwóch sztuk złomu jakieś proste ostrze itd. itp. (może nie w becie, ale w przyszłych wersjach rozwojowych ;) )
    « Ostatnia zmiana: Marca 30, 2014, 22:39:42 wysłana przez Tyr »
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Tyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 29, 2014, 21:02:49 »
    Najmocniej wszystkich przepraszam za post pod postem.
    Chciałem jedynie wszystkich zapewnić, że prace dalej się posuwają do przodu, ale MrAdrianPl przestał do mnie pisać, nie mam pojęcia dlaczego.
    Ponadto chciałem przeprosić za te screeny, które przez parę dni były widoczne, a potem najwyraźniej zostały usunięte (nie przeze mnie) z serwera hostującego zdjęcia.

Screeny zostaną poprawione do niedzieli 23:00, a nowe modele i tekstury wkrótce.

Wciąż przydałaby się pomoc - im nas więcej tym weselej jak to mówią.

Przydaliby się w naszym teamie skrypter albo dwóch skrypterów, graficy 2D, graficy 3D :) No i coś kombinuję z tymi animacjami, na razie są z OSP, ale chciałbym stworzyć nowe :3
    Ulubiony cytat?

HK-47!

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 29, 2014, 23:33:30 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 22:28:33 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ