Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wyposażenie ...  (Przeczytany 2175 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Thys

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wyposażenie ...
    « dnia: Listopada 24, 2008, 14:09:26 »
    witam ;) jakie jest najlepsze dostępne wyposażenie w wersji 0.960 ? ja dotychczas miałem hełm 47, zbroję 57 (na tułów), buty 36, rękawice 11 . Ponadto macie może jakiś sposób żeby zwiększyć ilość strzał (bełtów)? Najlepsze strzały jakie miałem to Khergickie strzały w dużej ilości (+3 obrażeń, 28 strzał). Czy są lepsze ? Podczas oblężeń (napadów/obron) zazwyczaj ta ilość nie wystarcza . Oczywiście nie mówię o banalnych sposobach jak wzięcie więcej do ekwipunku czy zbieraniu strzał poległych ...

pzdr .

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Wyposażenie ...
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 24, 2008, 14:17:52 »
    Robiłem to samo i to zły sposób, nie mogę się teraz połapać i mam dla Ciebie radę, skorzystaj z FAQ:)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 26, 2008, 16:30:55 »
    Wg mnie dobry pomysł to zrezygnować z tarczy i wziąść sobie 2 kołczany na siebie

Offline Krochmal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 26, 2008, 16:48:24 »
    Albo wracać do skrzynki po strzały

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 26, 2008, 21:08:40 »
    Jeśli to nieprawda to sorry, ale coś mi się zdaje, że kolega Thys ma pirata a piratom nie pomagamy ;) Skąd te pomówienia? Gdyby miał oryginał ściągnąłby najnowszą wersję :x

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 26, 2008, 21:10:19 »
    E tam... nie marudź :)

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 26, 2008, 21:30:34 »
    Może używa modów przeznaczonych na ową wersję, albo po prostu z przyzwyczajenie gra w nią? Nie osądzajmy od razu :)

Wersja 1.011 - obecnie posiadam hełm 61, zbroję 61 i 22 na nogi, buty 41 i rękawice 12. Kupuj duże kołczany (34 strzały khergickie, chociaż jak napisałęś w Twojej wersji jedynie 28). Jako broń Masterwork War Bow (30 piercing, szybkość bodajże 94, wymaga 8 Draw Strength) oraz Masterwork War Sword (45 cutting, 36 piercing, szybkość 96, zasięg 130, wymaga 15 siły).
    ..:: KOSICIEL ::..