Witam!
Jako nowy użytkownik, wypadałoby żebym coś powiedział raczej...
A wiec...hmmm...o M&B dowiedziałem się z największego polskiego portalu o Silkroad Online. Forum i stronę czytam już jakiś czas...zarejestrowałem się dopiero teraz bo wcześniej jakiś błąd mi wyskakiwał;) Mam na imię Bartek, kocham czytać kryminały i słuchać muzyki...najróżniejszej...od reggae poprzez metal (głównie death metal:D...behemoth itp.;D) az do rapu (2Pac na zawsze w moim sercu...)...wieku nie podam, żeby się ktoś do mnie nie uprzedził...nie jest zbyt reprezentatywny...a myślę ze ważniejsze jest to co ma ktoś do powiedzenia niż to ile ma lat:D Hmm...to by było na tyle...więcej okaże się w praniu...aha..nie używam polskich znaków z lenistwa...mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie :D
Mam nadzieje ze milo nam się będzie wspólnie korzystało z forum...
Pozdrawiam Bartek.
@Alkhadias
Dziękuję za radę...trzeba będzie przywyknąć do nowych standardów :D
@Spec dla Rhobara
Preferuje Swadian i ich ciężką jazdę, moim skromnym zdaniem nie ma mocnych na oddział złożony z Swadian Knightów Veagir Knightow i Khergit Lancerów...po prostu jak taka kawaleria wjeżdża w piechotę czy to Nordów czy Rhodoków to jest poprostu miazga. Aktualnie pogrywam w Age of Machinery... i również moja armia oparta jest na kawalerii:D Moim ulubionym zestawem jest póltorak+tarcza...hmmm...co by tu jeszcze powiedzieć...ahh...styl walki. No cóż, biorąc pod uwagę że głównie walczę z Nordami i Rhodokami....jest to czysta szarża :D