Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie znikają odłączeni bohaterowie?  (Przeczytany 1798 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marvious

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gdzie znikają odłączeni bohaterowie?
    « dnia: Listopada 22, 2008, 16:30:20 »
    Witam.

Mam pewien problem (znowu :D).

Bohater odszedł z drużyny (Nizar), poprzez jakąś dziewczynę (Katrin Bodajże). Wywaliłem ją, teraz pytam się kolesia w tawernie gdzie on może być. Patrze i niema go na liście, wie ktoś dlaczego?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2008, 14:00:59 wysłana przez Kolba »

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    Odp: Bohater
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 22, 2008, 16:34:19 »
    hmm bo to musi minąć troszke czasu zanim sie zapytasz u mnie bodajrze 2 lub 3 dni w grze i napis jest

Offline Andronikus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 22, 2008, 18:19:18 »
    Na forum jest temat, w którym są wytyczne co do bohaterów, kto nie lubi kogo lub czego :) Warto zerknąć na to, aby skompletować odpowiednią drużynę.

Ps. Chyba wywaliłeś nie właściwą osobę :) W mojej ekipie Katrin i Nizar, siekają wrogów ramię w ramię ;)

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 22, 2008, 18:52:28 »
    Moim zdaniem bohaterowie są... Niepotrzebni... Ciągle mają jakieś zastrzeżenia co do moich poczynań i ciągle coś tam mówią... Według mnie nie warto ich brać pod swoje skrzydła...

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 22, 2008, 20:06:36 »
    A według mnie warto ;)
    Nie musisz się koncentrować na inżynierii czy pierwszej pomocy tylko walisz w potężne uderzenia itp ;)

Offline Piotr

• Użytkownik
    • Oddany wasal Króla Regan'a
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 23, 2008, 07:40:16 »
    Moim zdaniem bohaterowie są... Niepotrzebni... Ciągle mają jakieś zastrzeżenia co do moich poczynań i ciągle coś tam mówią... Według mnie nie warto ich brać pod swoje skrzydła...

Nie. Ja uważam, że nie masz racji.
    Tego typu postacie odzwierciedlają w 100% realistykę. W końcu w oddziałach byli ludzie myślący. Coś im się nie podoba, mówią o tym przywódcy, a ty jako dobry przywódca nie powinieneś dbać tylko o liczebność armii, ale także o zgranie zespołu. (poza tym nie giną i mają wyjątkowo małe zarobki :P)
    "Król, nie Twój Bóg."

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 23, 2008, 09:20:03 »
    Żeby we wszystko zainwestować (inżynierię, medycynę, zdolności bojowe) jedną postacią w drużynie trzeba chyba przynajmniej 70 lvl.
    A żeby mieć dobrego inżyniera, chirurga, łucznika wystarczy dać gościom z tawerny 200-300 denarów, trenujesz ich i masz dobrą ekipę. Zamiast zabić masz samych ogłuszonych, w oblężeniach nie musisz czekać 74h na wieżę, a za to 30h.
    Jakie z tego +'y? Możesz kierować się np. w walce dystansowej a nie w kujoństwie inżynierii. Jaki z tego morał? Nie wszystko jest złote, co się z wierzchu świeci...
    P.S. Będę poetą! xD
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 23, 2008, 16:11:23 »
    Ja wiem swoje :) Obstaję przy swoim...

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 23, 2008, 23:18:16 »
    Każdy gra na swój sposób i nikt nie ma prawa się czepiać jak ktoś gra , no chyba że ktoś próbuje drogi dyplomacji i w trakcie bitwy stara sie przekonać żołnierzy wroga aby Ci zaprzestali walki , wtem można się czepiać.

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 25, 2008, 23:17:26 »
    Z czasem bohaterowie stają się bardzo silni, rozwijają liczne umiejętności (skumulowany trening to jest to!), dzięki czemu sami możemy totalnie postawić tylko na te związane z efektywnością na polu bitwy (pomijając te oznaczone "leader"), można też ich porządnie przyodziać i na potężnym wierzchowcu osadzić. Sam mam teraz 9 towarzyszy (w tym dwie towarzyszki), i już bym ich nie zamienił nawet na Swadian Knightów :)
    ..:: KOSICIEL ::..