Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rekrutacja administracji thedeluge.net  (Przeczytany 5167 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Rekrutacja administracji thedeluge.net
    « dnia: Stycznia 08, 2014, 22:29:29 »

Od dnia dzisiejszego strona http://thedeluge.net/ rozpoczyna rekrutacje na stanowisko:
    newsman
    ★ redaktor strony poświęconej The Deluge
    redaktor strony na Facebooku

Czego więc wymagamy od potencjalnych chętnych? Przede wszystkim odpowiedzialności, chęci przysłużenia się modowi, bo jak wiemy to jak on ma się w danym momencie zależy tylko od nas. Jeśli chcemy posiadać aktywną społeczność musimy na bieżąco informować o zbliżających się eventach etc. A do tego potrzebni są ludzie, którzy chcą przyczynić się do rozwoju sceny, bo bez Waszej pomocy może nam się nie udać!

Wszelkie kandydatury proszę składać w tym wątku, pisząc w niej dlaczego właśnie Tobie mielibyśmy powierzyć jedną z tych ważnych funkcji!

Pozdrawia Redakcja The Deluge w składzie Oktawian, Bartus, Hofiko, Prußak oraz TiCz.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2014, 22:46:51 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Rekrutacja administracji thedeluge.net
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 09, 2014, 20:40:38 »
    Chciałbym zajmować się stroną na FB,ponieważ mam już w tym doświadczenie. Fanpage na FB którym się zajmuje https://www.facebook.com/pages/Towarzystwo-Historyczne-Rok-1920/172931049443328 . Lubię to zajmować się takimi stronami, więc nie byłoby problemu z aktualizacją. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego podania.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 13, 2014, 19:02:17 »
    No to jedzcie z newsami na tawernie/fb nt. bitew cotygodniowych i tak dalej :D Najlepiej też w angielskiej wersji.

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 15, 2014, 02:38:30 »
    W takim razie chciałbym się zgłosić na redaktora strony. Do tej pory pisałem sobie bloga na gameplay.pl, newsy na world-of-tanks.eu więc i z redagowaniem strony The Deluge też pewnie sobie poradzę.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 15, 2014, 06:17:09 »
    Zapraszamy chętnych  na rozmowę wstępną na TeamSpeak Tawerny. Napiszcie kiedy Wam pasuje.

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 16, 2014, 23:28:24 »
    Mnie pasuje praktycznie każdy dzień, o porze nazywanej przez normalnych ludzi środkiem nocy.

Offline Wedge Antilles

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 28, 2014, 15:08:28 »
    Oktawian, odebrałeś, którąkolwiek z moich wiadomości?