Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 55110 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 30th_Pltv_DenusKO

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 07, 2014, 21:56:09 »
    Nazwa klanu:30-й Полтавський полк
    Ilość osób (min.5): 8-10
    Preferowana frakcja: Rebelia kozacka
    Preferowana jednostka: piechota
    Kontakt: SteamID: 30th_DenusKO_PKKA
    Chcę zarejestrować klan do stałego udziału w eventach: nie

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 10, 2014, 15:13:35 »
    Przypominam o sobotnim spotkaniu dowódców klanów, które odbędzie się 30 minut przed bitwą (19:30) na TS'ie Tawerny. Zostaną na nim przypisane jednostki oraz będą omówione sprawy organizacyjne!

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 10, 2014, 20:12:09 »
    http://www.youtube.com/watch?v=Yt04EPw7zwo&feature=youtu.be

Filmik instruktażowy, pokazujący część formacji.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 10, 2014, 21:06:06 »
    Czyli co, strzelcy kozaccy nie mogą sobie chodzić w szyku ładnie i składnie ?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 11, 2014, 01:23:36 »
    Mogą, ale nie jest to preferowane. Swoją drogą luźna formacja to też formacja. Można z takiej bandy uformować sprawie szereg lub dwuszereg w celu oddania salwy. Dziwnie jednak będzie to wyglądało jak banda obdartusów będzie maszerowała równym zwartym szykiem.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2014, 03:25:04 wysłana przez Oktawian »

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 11, 2014, 15:32:03 »
    Dziś obowiązkowe spotkanie dowódców klanów na TS'ie Tawerny: 178.19.110.162:9977 o godzinie 19:30!

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 11, 2014, 16:04:47 »
    Mogą, ale nie jest to preferowane. Swoją drogą luźna formacja to też formacja. Można z takiej bandy uformować sprawie szereg lub dwuszereg w celu oddania salwy. Dziwnie jednak będzie to wyglądało jak banda obdartusów będzie maszerowała równym zwartym szykiem.
    Banda obdartusów może i nie Oktawianie, ale co powiesz np o formacji(w Deluge "Mołojec") Piechoty Zaporowskiej ? :p jedna z najlepszych jednostek Chmielnickiego, byli prawie tak dobrze wyszkoleni jak Polacy. Można o tym poczytać w książkach. Nie mówię tu o zwykłych nie wyszkolonych kozakach, bo nie zapominajmy, że część kozaków była rejestrowana czyli szkoliła się na wzór armii polskiej.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Może będe a może nie
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 11, 2014, 16:29:36 »
    Nie wiem czy będę na tym spotkaniu o 19:30, ale jakby co, to KpKR z chęcią weźmie mołojców. :D
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 11, 2014, 16:53:49 »
    W związku z pewnym incydentem, który wole pozostawić dla siebie - KiS wypisuję się z eventu. Wybaczcie, że tak późno piszę ale dopiero teraz to wypłynęło. Sorry za zamieszanie.

Dogramy event o ile internet mi na to pozwoli.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2014, 17:17:22 wysłana przez ^IvE »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 11, 2014, 17:05:37 »
    Nie no spoko, szybka informacja, zapewne nie zauważymy waszej nieobecności...
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 11, 2014, 21:34:09 »
    Dziękujemy wszystkim za przybycie na event. Przepraszamy za spore problemy techniczne oraz za niektórych graczy...

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 11, 2014, 21:39:37 »
    Jak macie zamiar dawać tyle pieniędzy na puchy husarskie to dawajcie przewagę liczebną dla Kozaków, bo nie ma balansu..

To było ładnie widać przy statystykach, najlepszy w Polsce miał coś koło 26 fragów (jako pancerny), a u Kozaków koło 10 (jako starszyzna)
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 11, 2014, 21:41:33 »
    Jak macie zamiar dawać tyle pieniędzy na puchy husarskie to dawajcie przewagę liczebną dla Kozaków, bo nie ma balansu..

To było ładnie widać przy statystykach, najlepszy w Polsce miał coś koło 26 fragów (jako pancerny), a u Kozaków koło 10 (jako starszyzna)
    Wiemy i w przyszłości już nie popełnimy takiego błędu. :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 11, 2014, 22:07:52 »
    Ja dzisiaj przynajmniej nie pograłem, bo lagi miałem gorsze niż na oblężeniu klasztoru.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 11, 2014, 22:28:26 »
    Dzięki wszystkim za obecność. Pomimo idiotyzmu kilku graczy było całkiem dobrze. Za tydzień wprowadzamy kilka dodatkowych zasad. Jak macie jakieś screeny albo filmiki do udostępniajcie tutaj. Ja sprawdzę swój materiał i zobaczę czy jakiś filmik da się z tego sklecić.

Uwaga! Otwieramy czarną listę graczy, którzy mogą już się pożegnać z dalszym uczestnictwem.

RWkiller ID: 718425
    RW_Pocztowy_Sarenka  ID: 47914