Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z OiM  (Przeczytany 1011 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Spaps

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problemy z OiM
    « dnia: Grudnia 31, 2013, 21:43:45 »
    Zarejestrowałem się na tym forum, bo słyszałem że jest dobre do rozwiązywania tego typu problemów. Mianowicie:
    W grze po wystrzale nie ma w ogóle dymu. A powinien być. Grę odpalam na full detalach, HDR i tak dalej. Efekty cząsteczkowe są także włączone.
    Muszę zaznaczyć, że na starszym komputerze, na którym OiM chodzi na najniższych detalach, a także na DirectX 7, bez ef. cząsteczkowych BYŁ dym po strzałach.
    Kolejny problem to klawisz F1. Zwykle go używałem do dowodzenia wojskiem, a teraz na świeżej instalacji uruchamia mapę z menu bitwy. Jedynym sposobem wyłączenia tej mapy jest wciśnięcie ESC.
    Następnie: Nie wiem czy to wina złego spolszczenia, ale cały czas w chatboxie pojawiają się wiadomości błędu, np. ERR no str_(...) czy coś podobnego.

Proszę o pomoc z tymi problemami. Gra jest ze Steama więc trzeba się ratować spolszczeniami a żadnego dobrego nie ma.