Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowy Szybki Trik  (Przeczytany 6244 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nowy Szybki Trik
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 23, 2008, 21:44:58 »
    ale co to za sztuka zabić rycerza przy skilu 500? Bo samo zabicie wierzchowca jest proste i w następny kroku dobijasz jeźdźca, natomiast chodzi o to żeby wykorzystać własną szybkość i rozpęd nacierającego przeciwnika aby zabić go jednym uderzeniem bez konieczności poprawek :] A co do obrony zamku to nic prostszego jak zakupić "toporek" i po kontrolnym uderzeniu w każdego klienta załatwi sprawę.Jena rzecz która mnie wkurza to moment kiedy uderzam od góry i gdy przeciwnik znajdzie się zbyt blisko trafiam nie bronią ani nawet rękojeścią lecz tak jakby rękoma co powoduje że zadaje mu 0 obrażeń, niby mało ważne ale się zdarza.
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 23, 2008, 23:15:38 »
    natomiast chodzi o to żeby wykorzystać własną szybkość i rozpęd nacierającego przeciwnika aby zabić go jednym uderzeniem bez konieczności poprawek :]

No właśnie że nie chodzi o to . Temat dotyczy czegoś innego .

ale co to za sztuka zabić rycerza przy skilu 500?

Sztuką jest dobić do tych 500 .

A co do obrony zamku to nic prostszego jak zakupić "toporek" i po kontrolnym uderzeniu w każdego klienta załatwi sprawę.

Obrona jak i atak .

Jena rzecz która mnie wkurza to moment kiedy uderzam od góry i gdy przeciwnik znajdzie się zbyt blisko trafiam nie bronią ani nawet rękojeścią lecz tak jakby rękoma co powoduje że zadaje mu 0 obrażeń, niby mało ważne ale się zdarza.

Dlatego walczę 'mieczykiem'

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 24, 2008, 01:07:01 »
    W ogóle nie skumałeś tego o co mi chodzi .......... nie ważne czy masz miecz,topór czy szable, efekt jest zawsze taki sam za każdym razem.Jak chcesz bronić zamek nie atakując przeciwnika? Skoro nie sztuką jest zabijanie przy takim skillu to czemu właściwie głos zabierasz? pozdrawiam
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 24, 2008, 14:52:19 »
    Egzorcysta - nie każda broń ma ten problem.... miecz ma długie ostrze, więc nie trzeba się martwić czy wróg jest blisko czy troszkę dalej, topór ma krótkie ostrze na końcu "kija" i gdy wróg jest za blisko to uderzamy tym "kijem" ;) Dlatego glewie są lepsze od toporów ;p

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 24, 2008, 16:27:36 »
    ojjj tam marudzicie xD
    Ja lubię np gdy walczę z łucznikami i strzały lecą na mnie ;D a gdy strzała zbliża się odsuwam się w bok i momentalnie mnie mija :D nie zawsze to wychodzi ale jak wyjdzie to sprawia mi to niezłą frajde :D

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Listopada 24, 2008, 16:57:27 »
    Ale wy nie kminiecie, mówie wyraźnie że nie ma znaczenia czy to topór czy miecz! Jak walczysz w ścisku 60 osób to wtedy ciężko jest uderzyć od góry, zarówno mieczem jaki toporem, glewia, szabla, morgensternem itp

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Listopada 24, 2008, 22:00:38 »
    Mnie to nie sprawia kłopotu ;P

Offline FILOOT

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 11, 2009, 22:08:00 »
    Hehe ... najlepszą kiedyś miałem akcję  zaczynałem grać dopiero w M&B ... i oczywiście grałem Nordami i jako jedyny miałem konia więc sobie jechałem przodem zawsze ... walczyłem przeciwko Rhodokom no i mój bohater był dość dobrze rozwinięty wysoki Power Draw i Power Throw ... bo miałem oszczepy ... no i tak jadę na tym koniu patrze wrogi Lord jedzie na mnie z naprzeciwka wyjąłem oszczep i chciałem tak 4fun spróbować rzucić w jego stronę ... rzuciłem i co .... Head Shot ^^ .... gościu się niemiłosiernie skulał z konia ... a ja tylko krzywy wyraz twarzy i myślę " WTF ??? " ... xDDDD

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 12, 2009, 07:54:27 »
    Coś mi się wydaje, że niedługo podzielisz los Jefera i dostaniesz warna za necroposting bo moderzy tego nie tolerują....