Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problen z M&B  (Przeczytany 921 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PanWolodjowski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problen z M&B
    « dnia: Grudnia 24, 2013, 13:36:32 »
    Ściągnąłem z chomikuj M&B 1.011 i wpisałem CD-Key albo klucz seryjny (były tam 4 mniejsze linijki)  i nie wiem czy to mi się nie wyłączy po 30 dniach gra mi się nie wyłączy bo mam 15 lvl. I już go po wpisaniu tego kodu zarejestrowałem?

Offline wisnia2320

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Problen z M&B
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 24, 2013, 13:40:35 »
    Jak wpisujesz CD-Key to masz do 7 LvL. Jak chcesz sprawdzić czy Ci działa Full Version to włącz oszustwa i w EQ wpisz Ctrl + X i jeśli Ci doda 1000 szt. złota to gra działa. Jeśli nie to musisz wpisać w Google rozwiązanie problemu. I chyba to nie na ten dział ;) I nie ma znaczenie chyba to czy robiłeś to ręcznie (masz taką opcję) czy poprostu 4 linijki i każda po 4 cyferki? Ale zawsze po instalacji masz prośbe o wpisanie klucza rejestracyjnego, aktywacyjnego, seryjnego.
    Nie ważne czy jesteś biały, czarny, czerwony czy żółty. Ważne, że jesteś miły dla mnie to ja będę miły dla Ciebie.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Problen z M&B
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 24, 2013, 16:51:19 »
    Co to za wersja, że musiałeś pobierać ją z chomikuj?
    Przecież M&B jest shareware i z wielu stron można je pobrać.
    Bez aktywacji cd-keyem jest ograniczenie levelu postaci do 7. Nie ma żadnego triala iluś-dniowego.