Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Negatywne nastawienie  (Przeczytany 997 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kiszkazmlekiem

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Negatywne nastawienie
    « dnia: Grudnia 23, 2013, 20:00:01 »
    Witam.
    Grając w Mount&Blade zapragnąłem dołączyć do Królestwa Nordów. Porozmawiałem sobie z nordyckim marszałkiem (??? ) i zaoferowałem mu swoje usługi. Niestety później zacząłem najeżdżać wioski sąsiednich królestw i król Ragnar mi nie ufa. Mam aż 29 punktów na minusie i Ragnar nie chce mnie widzieć w swoich szeregach. Jak mogę odbudowac swoją reputację lub zerwać śluby z nordami?

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    Odp: Negatywne nastawienie
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2013, 20:20:06 »
    Żeby nadrobić zaufanie Ragnara trzeba po prostu wykonywać questy dla niego lub pomagać mu w bitwach, ew. uwolnić go jak będzie więźniem. Żeby zerwać śluby z Nordami trza porozmawiać z królem i wybrać odpowiednią opcję.
    Suprajs, podpisu brak!

Offline NexaT

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Negatywne nastawienie
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 04, 2014, 12:42:05 »
    Nic dziwnego, że spadło ci poparcie. Jeśli nie masz z danym królestwem wojny, to najeżdżanie przez Ciebie ich wiosek nieuchronnie do niej prowadzi. Stąd właśnie wynikło niezadowolenie Ragnara.