Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: poddani  (Przeczytany 1627 razy)

Opis tematu: czy da się mieć wasali

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CzarnyRaitar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić
    poddani
    « dnia: Grudnia 22, 2013, 18:58:40 »
    a więc nie raz sie spotkałem z pytaniem „czy można mieć swoich wasali, poddanych” a więc odpowiadam : TAK, można mieć tylko nie jako buntownicze państwo. Ja np. Jestem władcą Rzeczypospolitej, i jak patrze na państwa to pisze moskiewskie ti widnieje napis władca - Car Aleksiej Michajłowicz a jak na polskę to władca- i tu moja nazwa. Królem jest sie po misji gdy sie „obali” Jana Kazimierza czyli trzeba być pierw wasalem Rzeczypospolitej i robić wszystko aby być marszałkiem i robić dalej misje wtedy wyskoczy zagłoba i zaprponuje to abyście obalili Kazimierza.      jeśli to wam pomogło możecie dać piwo.    W razie problemów w grze lub chcecie rad piszcie do mnie. Wiem chyba prawie wszystko o „graniu”, „rozgrywce” w tej grze.

SORRY ZA ORTOGRAFIĘ ALE PISAŁEM NA TELEFONIE.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2013, 14:25:57 wysłana przez CzarnyRaitar »
    Cos o mnie; Nie przeklinam...Nie pale..Nie pije.. O k**wa fajka wpadła mi do wódki,,,,
    Nie wiem jak wy możecie szukać drugiej połówki! Mnie mama urodziła całego,,,,
    chcesz zobaczyć mój wiek?? wćiśnij F13,,,,,
    Ostatnio wchodze do piwnicy a tam drzwi od mojej motorynki,,,,