Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie związane z kluczem na steam. POMOCY!  (Przeczytany 1821 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Pytanie związane z kluczem na steam. POMOCY!
    « dnia: Grudnia 22, 2013, 12:08:48 »
    Witam, postanowiłem zakupic ,,mount and blade: Warband" ponieważ Ogniem i Mieczem: Dzikie pola bardzo mi się spodobało, lecz tutaj jest pewien problem, a więc o to moja historyjka: Szukam sobie, szukam, trafiłem na sklep Abasim - kupiłem, gra nie przyszła a kasy jeszcze nie zwrócili (mimo ze prosiłem o zwrot 18 grudnia, i zamówiłem grę 5-6 grudnia) Więc szukam dalej, trafiłem na empik, mam tylko 40-50 km. do empika, lecz gry tam nie ma dostępnej, a zależy mi na szybkim kupnie, więc szukam na Allegro, szukam, szukam , i znalazłem aukcje pt. ,,Mount and Blade: Warband - Steam Gift//Automat" Aukcja należy do użytkownika ,,ruslantamerlan" Cena jest dośc niska tzn. 29zł . Opis wygląda dobrze, i on ma bardzo dużo ocen pozytywnych na profilu, oraz wszystko 5/5 . I właśnie się zastanawiam, czy warto kupic? Szukałem w google info o nim, wiele osób mówi ze już korzystają z jego kluczy 1-2 lata i nic się nie stało, inni ze klucz został zbanowany ale sprzedawca oddał pieniądze, inni jeszcze coś innego, i nie wiem co robic, a zależy mi na szybkim kupnie, kupienie na steam - odpada , ponieważ mój ojciec myśli ze PayPal jest niebezpieczny -.- .
    Czy macie jeszcze inne sklepy, ale z dostępnym produktem? Czy ta aukcja na allegro jest bezpieczna?

Pozdrawiam! PS: Proszę o szybką odpowiedź , z góry dzięki! Jeśli zły dział  to przepraszam.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Pytanie związane z kluczem na steam. POMOCY!
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 22, 2013, 18:10:39 »
    Ja widzę tańsze aukcje
    http://allegro.pl/mount-blade-warband-pl-steam-gift-i3818163380.html
    http://allegro.pl/mount-blade-warband-pl-steam-automat-i3789250831.html
    Uważaj tylko i nie kup "gry" na jakiejś taniej aukcji, gdzie sprzedają same pudełko bez klucza :P :P

Wątpliwości co do tego czy klucz będzie działać itp. są na wyrost, sam mam klucz z podobnej aukcji już kilka lat i jest ok.

BTW. kupiłeś grę w sklepie 5/6 grudnia, ale jaką wybrałeś opcję wysyłki? Bo jak nie kurier, to nawet jeśli to priorytet na poczcie, to i tak w okresie przedświątecznym zanim to spakują, wyślą, a potem na poczcie przerobią i wyślą, to trochę mija. Może w poniedziałek będzie?

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 22, 2013, 20:30:35 »
    Wielkie dzięki za odpowiedź , lecz źle zrobiłem bo nie chciałem czekac i znalazłem i kupiłem tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=3814921896 zapłaciłem razem z przesyłką 52.98zl :/ A tak bym miał taniej i szybciej, moja głupota...

#EDIT: Więc można już zamknąc temat.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 22, 2013, 20:38:58 »
    No ale chociaż będziesz miał w formie materialnej :P