Witam, postanowiłem zakupic ,,mount and blade: Warband" ponieważ Ogniem i Mieczem: Dzikie pola bardzo mi się spodobało, lecz tutaj jest pewien problem, a więc o to moja historyjka: Szukam sobie, szukam, trafiłem na sklep Abasim - kupiłem, gra nie przyszła a kasy jeszcze nie zwrócili (mimo ze prosiłem o zwrot 18 grudnia, i zamówiłem grę 5-6 grudnia) Więc szukam dalej, trafiłem na empik, mam tylko 40-50 km. do empika, lecz gry tam nie ma dostępnej, a zależy mi na szybkim kupnie, więc szukam na Allegro, szukam, szukam , i znalazłem aukcje pt. ,,Mount and Blade: Warband - Steam Gift//Automat" Aukcja należy do użytkownika ,,ruslantamerlan" Cena jest dośc niska tzn. 29zł . Opis wygląda dobrze, i on ma bardzo dużo ocen pozytywnych na profilu, oraz wszystko 5/5 . I właśnie się zastanawiam, czy warto kupic? Szukałem w google info o nim, wiele osób mówi ze już korzystają z jego kluczy 1-2 lata i nic się nie stało, inni ze klucz został zbanowany ale sprzedawca oddał pieniądze, inni jeszcze coś innego, i nie wiem co robic, a zależy mi na szybkim kupnie, kupienie na steam - odpada , ponieważ mój ojciec myśli ze PayPal jest niebezpieczny -.- .
Czy macie jeszcze inne sklepy, ale z dostępnym produktem? Czy ta aukcja na allegro jest bezpieczna?
Pozdrawiam! PS: Proszę o szybką odpowiedź , z góry dzięki! Jeśli zły dział to przepraszam.