Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak spotkać swoją wybrankę?  (Przeczytany 1707 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shusty

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak spotkać swoją wybrankę?
    « dnia: Grudnia 19, 2013, 12:48:28 »
    Mam mały problem. W informacjach znalazłem sobie fajną pannę. Ładna z niezłą rodziną. Pochodzenie nordyckie i jest blisko mojego (jedynego) zamku.  Problem w tym, że nie ma jej na ucztach. Byłem już na dwóch w Saragoth i nie ma akurat jej. Gości jest tyle, że jak się wyjdzie i wejdzie na ucztę to są inni co chwilę goście, bo się nie mieszczą. Jednak akurat ta nawet nie przebywa w tym momencie w Saragoth. Normalnie jest tam gdzie jej matka czyli w Praven, czasem za matką jedzie do już również nordyckiego Suno. Jednak jej samej nie można nigdzie znaleźć, żeby się z nią spotkać. Na 100% jest to młoda panna, a nie żona/matka kogoś innego.

Może floris coś tutaj miesza, ale wątpię.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Jak spotkać swoją wybrankę?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2013, 21:13:21 »
    Jesteś pewien, że jej opiekun jest wasalem Nordów? Jeśli nie, to wraz z córką będzie jeździł na uczty organizowane przez swojego władcę.

Offline Nazarian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2013, 12:08:23 »
    Sprawdź u trubadura, czy przypadkiem nie jest oddana rodzinie. Jak tak, podbij relację z jej opiekunem, później zapytaj, czy jest szansa związać się z jego rodem. Jak Ci odpowie że tak, będzie opcja spotkać się z panną legalnie - z tym że jeśli ma charakter inny niż oddany rodzinie, raczej od razu skoczy Ci u niej reputacja na minus i nici z romansu.

Offline drazq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2013, 20:52:34 »
    Nawet jeśli relacje mamy na minus to możemy się spotkać.