Ja mam do panów pytanko. Czy ma sens zakładanie klanu we dwóch? Nie przyszło wam do głowy aby zapisać sie do jakiegoś gotowego klanu, zostać w nim, grać w jakiejś ekipie? Sam prowadzę mały klan, ale tego to nawet tycim nazwać nie można. Wszyscy naskoczyli na "hejt" Prusaka, który miał rację? Panowie, może bez żartów. Spam postów o treści "powodzenia", gdzie szansa na powodzenie wynosi jakieś 3%. Do tego ortografia reprezentanta dwuosobowego klanu (chociaż to może jednoosobowy klan, skoro jeden pisze, ale podpisuje się jako drugi) pozostawia wiele do życzenia. Nazwa nazwą (sam nie mam wybitnej), ale od założenia wątku zmieniła sie conajmniej dwa razy, a to znaczy, że panowie założyciele są równie niezdecydowani co kreatywni. Trochę mnie bulwersuje, gdy widzę przedstawicieli dużych klanów nabijających sobie bezsensownie posty w takich wątkach. Potem te same osoby mówią, że niby tych klanów trochę jest, ale wiele nie ma wystarczającej liczby członków by wystawić reprezentacje. Mnie osobiście ten temat śmieszy, ale to już moje odczucia.
No to czas na uklepane "powodzenia" od Niebieskich Pasów. Pozdrawiam