Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z odaleniem moda  (Przeczytany 2292 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elderen

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z odaleniem moda
    « dnia: Grudnia 09, 2013, 19:58:52 »
    Witam.Mam problem z grą.Tak sądzę.Mianowicie przy uruchamianiu gry nie mam możliwości wyboru moda do Warbanda.Aktualnie mam 3 wgrane mody.Z tego jeden nie chodził od początku(to pomijam) a drugi(Prophersy od Pendor) jest wgrany nie sprawdzony i trzeci -Crusader- hulał jak ta lala.Niestety musiałem reinstalować system.I teraz tak.Mam trzy mody wgrane.Mój problem polega na tym że pomimo tego iż mody widać w folderze Modulars to przy uruchamianiu gry mam do wyboru tylko grę w native.I nic poza tym.Ktoś może zna ten problem?I co ważniejsze zna jego rozwiązanie lub miejsce gdzie mogę je znaleźć? Mnie się to nie udało.

Offline kacperek1198

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Problem z odaleniem moda
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2014, 17:57:56 »
    Sprawdź czy dany mod trzeba było instalować. Może ty tylko je wypalowałes albo sprawdź czy twój patch jest zgodny z modami. Myślę że pomogłem :) 

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    Odp: Problem z odaleniem moda
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 07, 2014, 09:59:51 »
    Nie sądzę kacprze, zacytuję mój post , który pomógł osobie z takim samym problemem:

Każdy z modów, o których napisałeś, mi normalnie działa, mam pytanie czy w folderze, na którym masz zainstalowanego moda masz tak:

(click to show/hide)

czy tak:

(click to show/hide)

Jeżeli masz tak jak na pierwszym, to zrób, aby było tak jak na drugim ;) Możliwe też, że masz złą wersję Warbanda, ale w to wątpię.

Aaa temat założony 9 grudnia, przepraszam, że odpowiedziałem :P
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2014, 10:13:19 wysłana przez AdamOr »