To może ja nieco sklaryfikuję sytuację. Na wstępie chcę zaznaczyć że niektórzy autoblocka w ogóle nie ściągnęli, w tym np. ja.
Ów "program" został udostępniony wg. moich informacji przez Hakerussa Warderowi, który go zaprezentował jako ciekawostkę. Nie była ona używana na żadnym meczu ani treningu reprezentacji. Niektórzy po prostu wypięli się w tej chwili na wszystko cokolwiek inni chcieli osiągnąć od początku sabotując i obrażając wszystkich dookoła w tym [pszypadeg?] głównie dwaj Panowie wyżej. Uważam że prezentują karygodną i pożałowania godną postawę tym bardziej że 1 tych osób nazywała się Vice kapitanem a oczerniała Polaków na forum fse oraz nie stawiła się na meczu z Anglią oraz wcześniej również prezentując argument "Nie gram z Czołem".
Panowie, spójrzcie na siebie, a nie tylko na innych.
Na koniec mały cytat: (Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.
Nie neguję istneinia ani mojej wiedzy na temat autoblocka a jedynie insynuację jakoby był on wykorzystany.
Pozdrawiam,
Miszcz Wrzechświata i wojownik złotego autoblocka Czoło
PS: w cytacie "dwaj Panowie wyżej" chodzi o Hakerusa i Baldwina [przyp. Czoło]