Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Plebiscyt "GRACZ ROKU 2013"

CarpeDiem
    8 (10%)
    CrushTheEvil
    0 (0%)
    Filcefix (nominacja Tawerny)
    18 (22.5%)
    Harman
    13 (16.3%)
    IvE
    15 (18.8%)
    NIFN
    6 (7.5%)
    Prince17
    5 (6.3%)
    Prussak
    2 (2.5%)
    Trebron
    13 (16.3%)

Głosów w sumie: 79

Głosowanie skończone: Grudnia 31, 2013, 12:15:47

Autor Wątek: M&B Warbanda- gracz roku 2013- ankieta  (Przeczytany 6547 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    M&B Warbanda- gracz roku 2013- ankieta
    « dnia: Listopada 29, 2013, 09:28:24 »
    Czas zacząć głosowania!

Z waszych zgłoszeń zostało wytypowanych 9 kandydatów, na których każdy użytkownik z rangą Pielgrzym lub wyższą może oddać 1 głos. Głosy można modyfikować a wyniki zostaną opublikowane 1 styczna 2014 roku. Zapraszam do zabawy!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 12:40:32 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    Odp: M&B Warbanda- gracz roku 2013- ankieta
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 01, 2013, 20:47:39 »
    Zablokujcie możliwość zobaczenia aktualnych głosów xD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 02, 2013, 23:43:13 »
    Filcefix, może w końcu zmotywuje go to do kupienia nowego komputera i wykorzystanie jego 100% potencjału w moddingu. I za to, że z punktu widzenia szarego człowieka ciężko go ogarnąć.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 03, 2013, 10:27:23 »
    na siebie zagłosowałem...hyhy...ludkowie głosujta na Nifana!!!

jakbym na siebie nie głosował jak Lechu Wałęsa..to głos bym oddał na Prusaczka..albo Trebronka...ale złamałem prawa demokracji...łooo

bo Ive już tych tytułów się obżarł..

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 03, 2013, 12:16:12 »
    Zastanawiam się, co podajecie za powód do głosowania na Crusha, Filcefixa (no, tutaj mogą być kwestie modderskie), NIFNa, Prince'a, Prussaka czy Trebrona. Bo chociaż nie mam do nikogo z nich żadnych zastrzeżeń jako do zwykłych graczy, to wg mnie nie ma najmniejszego powodu, dla którego warto byłoby na nich zagłosować. Nie wiem tylko jak to wygląda z Princem i PE, bo nie wiem tak naprawdę kiedy upadło...

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 03, 2013, 12:28:37 »
    Widocznie w tym roku nadszedł czas na nich....

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 03, 2013, 12:34:21 »
    Arthasan, widzę, że nie za bardzo rozumiesz ideę plebiscytu... Każdy ma prawo głosować wedle własnego uznania i oceny osiągnięć czy dokonani każdego z nominowanych. Twojej ocenie podlega tylko i wyłącznie twój głos. Masz zamiar prowadzić kampanie na rzecz którejś osoby? Nikt ci nie broni ale krytyka pod adresem innych głosujących jest nie na miejscu.

PS. Teoiss, masz zbyt wysoką sygnaturę.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 04, 2013, 11:37:56 »
    Zastanawiam się, co podajecie za powód do głosowania na Crusha, Filcefixa (no, tutaj mogą być kwestie modderskie), NIFNa, Prince'a, Prussaka czy Trebrona. Bo chociaż nie mam do nikogo z nich żadnych zastrzeżeń jako do zwykłych graczy, to wg mnie nie ma najmniejszego powodu, dla którego warto byłoby na nich zagłosować. Nie wiem tylko jak to wygląda z Princem i PE, bo nie wiem tak naprawdę kiedy upadło...
    Przykro mi, że Ciebie nikt nie lubi i na Ciebie nie głosują, ale swoje żale wyładuj na jakimś blogu a nie na tawernie, bo kontynuujesz pośmiewisko, jakie dużo osób ma z Twojej osoby.
    A teraz do rzeczy:
    Waham się między Harmanem, a Princem, jednak zagłosuje na Prince`a. Bardzo dobry i kreatywny gracz / człowiek. Nie poddaje się w przypadku porażek, nie robi RQ, nie trolluje i można z nim pogadać w 2 mikrofony (zwrot w cztery oczy byłby debilny jeśli chodzi o TS). Dodatkowo to obecnie chyba najbardziej utalentowany klanowo polski gracz WB (mistrzostwo i wice-mistrzostwo Polski), czyli popularny jest. Lojalny wobec swojego klanu, znajomych. Także głos oddaje na niego. Jednym z powodów, dlaczego on, jest też to, że lepiej go znam niż Harmana, którego tylko kojarzę :)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 04, 2013, 15:15:02 »
    Przykro mi, że Ciebie nikt nie lubi i na Ciebie nie głosują, ale swoje żale wyładuj na jakimś blogu a nie na tawernie, bo kontynuujesz pośmiewisko, jakie dużo osób ma z Twojej osoby.

O co Ci chodzi człowieku? Czy ja gdziekolwiek i kiedykolwiek napisałem, że mam jakiś problem dotyczący tego, że nikt na mnie nie głosuje? A tak po drugie - nikt mnie nie lubi? :D To żeś dowalił, po pierwsze to nie muszę szukać znajomych w internecie, a po drugie to fakt, że Ty wyszukałeś sobie jakiś problem do mnie nie oznacza, że nikt mnie nie lubi. Brak znajomych wśród gimnazjalistów, do których mentalnie Cię zaliczam, nie stanowi dla mnie problemu, jest nawet czymś lepszym.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 04, 2013, 15:55:44 »
    O co Ci chodzi człowieku? Czy ja gdziekolwiek i kiedykolwiek napisałem, że mam jakiś problem dotyczący tego, że nikt na mnie nie głosuje? A tak po drugie - nikt mnie nie lubi? :D To żeś dowalił, po pierwsze to nie muszę szukać znajomych w internecie, a po drugie to fakt, że Ty wyszukałeś sobie jakiś problem do mnie nie oznacza, że nikt mnie nie lubi. Brak znajomych wśród gimnazjalistów, do których mentalnie Cię zaliczam, nie stanowi dla mnie problemu, jest nawet czymś lepszym.
    Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie pełnym elfów i krasnali, co nie mogą stać się pełnoprawnymi działaczami wilczego aliansu, a którzy wbijając ci nóż w plecy odkrywają swoją kartę AS, mając w rękawie twe jestestwo.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 04, 2013, 15:57:27 »
    Proponuję w tym miejscu skończyć tę "twórczość" literacką.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 04, 2013, 17:46:57 »
    najbardziej utalentowany klanowo polski gracz WB (mistrzostwo i wice-mistrzostwo Polski)
    Pff, mam 2 mistrzostwa :P

Głos na Harmana, który nie uciekł od zadania podjęcia roli kapitana reprezentacji, z którą wypracował (aż) 3 miejsce.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 04, 2013, 17:51:38 »
    Głosuję na Arthasana bo jest w lolpacku, fame + 10

(click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 06, 2013, 22:28:09 »
    Długo kminiłem na kogo zagłosować. Ostatecznie zagłosowałem na Harmana. Za reprezentację oczywiście. Szkoda tylko, że i tak na Tawernie się tym symbolem nie pochwali bo on tu nie zagląda :D

Offline CrushTheEvil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 07, 2013, 13:10:24 »
    Nie mogę zaspokoić swoich egoistycznych pragnień, z tego powodu, że nie mogę na siebie zagłosować.