Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Denerwujący bug z uratowaniem jarla z niewoli  (Przeczytany 1218 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ygzdemoriones

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Denerwujący bug z uratowaniem jarla z niewoli
    « dnia: Listopada 21, 2013, 19:38:59 »
    Dostałem misje bym uratował jarla z niewoli i poszedłem go uratować, przy okazji w tym samym lochu jest inny jarl też od nordów mam z nim całkiem wysokie stosunki, ale gdy z nimi wychodzę na zewnątrz to się rzucają na mnie jak wilki na mięso i chcą mnie zabić, uciekłem od nich i stoją przy wejściu do zamku i powybijałem wszystkich wrogów oni przeżyli ale żeby wyjść z tego zamku muszę ich też zabić bo innaczej nie zaliczy, gdy ich zabijam to pisze że zostali ranni i musieli zostać w zamku :/ co mam robić pomóżcie

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    Odp: Denerwujący bug z uratowaniem jarla z niewoli
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 21, 2013, 20:07:25 »
    No cóż, Talewords powinno to dopracować. Według mnie powinieneś wyzwolić tylko jednego jarla, następnym razem drugiego. Może to bug związany z właśnie tym, że jest ich dwóch. Mógłbym zobaczyć sam, jednak WB mi się zepsuł, więc nie pomogę Ci chłopie tak. Spróbuj z uwolnieniem ich po kolei. Zobacz czy działa, jeśli tak, napisz, jeśli nie, też napisz.

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Sarthas

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Odwaga naszą wiarą...
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 22, 2013, 11:00:03 »
    Najprawdopodobniej skoro ten drugi lord  jest również w lochu, to znaczy że z jego frakcją możesz prowadzić wojnę.
    W tedy to współczuję. Radzę tak jak kolega napisał wyżej- uwolnić tego co trzeba. moim zdaniem to żaden problem.

Offline Ygzdemoriones

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 22, 2013, 15:29:56 »
    Zrobiłem już tą misję, uratowałem najpierw jednego a potem drugiego i się udało, denerwujący bug, ale no cóż...