To jest już przesada, gnojek oskarża mnie o multikonto, dowodów nie ma zadowalających. A może sam jest MOHAWK_Marchewa skoro wyzywa moją Rodzinę od żydów? Myśli, że jest lepszy ode mnie, "no bo Snoge to nubeg huehue lol" bo wyzywa moją Rodzinę. Według mnie, to zasraniec, który szuka zaczepki, aby kogoś sobie powyzywać, jak gimbus. Dla mnie jest to obraza, proszę Was, Załogę Tawerny Four Ways, abyście poczynili dalsze kroki odnośnie takiego widocznego prowokowania mnie. Moja Rodzina (możecie sobie nazywać to gangiem, jak chcecie) jest ważniejsza i wyższa społecznie, niż taki wypierdek co ma 2 tys. w skarbcu rodzinnym. On nawet nie ma pojęcia co to znaczy kultura. Wyzywanie Rodziny to coś innego niż wyzywanie siebie. Miesza on wtedy wszystkich moich przodków, od jakiegoś przedstawiciela stanu rycerskiego lub mieszczańskiego, przez jakiegoś obywatela-patriotę walczącego ze Szwedami lub też ułana walczącego w 7. i 14. pułku ułanów, po mnie. Batmaciku (nick oczywiście oddający powagę jego osoby...), uważaj na słowa, nie zamierzam więcej Cię ostrzegać, zarzuty z Twojej strony są coraz poważniejsze i jak najbardziej nieprawdziwe, jeśli nie przestaniesz czynić tego gó*na, konsekwencje nie będą małe, moja Rodzina się tym zajmie. I nie jest to groźba, a ostrzeżenie.