Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Lordowie nie przyłączają się do ataku na mury. Co zrobić?  (Przeczytany 2063 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PLjumperPL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Lordowie nie przyłączają się do ataku na mury. Co zrobić?
    « dnia: Listopada 17, 2013, 10:58:27 »
      Witam,
    Zebrałem kampanię wojenną będąc marszałkiem sułtanatu. Zleciło się z 10 lordów po czym ruszyłem oblegać wrogie miasto. No i oblegam, drabiny się budują, lordowie wszyscy stoją przy mnie, a w ataku tylko moje wojsko bierze udział. Da się to jakoś naprawić?
    Gdy walczyłem po stronie Swadian to wszystko było dobrze...

Jest to oficjalna wojna pomiędzy Swadią a Sułtanatem,

Thebadman, gram na Native, z lordami mam różne stosunki, z jednymi na + z innymi na -  ale raczej nie w tym leży problem, bo z Arłą Perłową (której pomogłem zdobyć tron) mam stosunki na jakieś +70 a ona i tak się nie przyłącza. Nie zagadywałem z osobna, żeby za mną podążali tylko zebrałem oficjalną kampanię wojenną.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2013, 15:54:31 wysłana przez PLjumperPL »

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Odp: Lordowie nie przyłączają się do ataku na mury. Co zrobić?
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 17, 2013, 11:14:07 »
    To jest twoja prywatna wojna czy całego kraju? (prywatna, czyli oficjalnie nie ma wojny, ale ty np. najechałeś ich wioskę/karawanę/chłopów)
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 17, 2013, 11:56:33 »
    Wydaje mi się, że trzeba z nimi zagadać zanim zaczniej oblegać miasto, ale moge się mylić.

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 17, 2013, 14:24:35 »
    Czy grasz na module Natywnym?
    Czy niektórzy lordowie są niehonorowi i masz z nimi negatywne relacje(Jeżeli osobiście wydasz im rozkaz podążania za tobą to to zrobią, ale mogą nie brać udziału w ataku na mury.)?

Offline barwi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 06, 2015, 18:23:01 »
    Wiem, że wątek stary jak świat, ale dodam tu odpowiedź bo sam właśnie miałem ten sam problem i może komuś się przyda rozwiązanie.
    Po udanej rebelii Twoje stosunki z nowo powstałym państwem spadają do 0, dlatego mimo że jesteś marszałkiem lordowie nie przyłączą się do Ciebie w walce. Musisz zrobić coś, żeby trochę podnieść Twoje stosunki z własnym państwem, np. wspomóc któregoś z lordów w walce. Kiedy Twoje stosunki z frakcją wzrosną, lordowie znów będą Cię wspierać.