Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Niezły bug?  (Przeczytany 1274 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PLjumperPL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Niezły bug?
    « dnia: Listopada 16, 2013, 10:52:33 »
      Witam serdecznie. Ostatnio postanowiłem zrobić sobie nowego save'a na którym ciągle naparzam na kodach. Szybko wbiłem sobie sporą reputację, pozdobywałem parę lokacji ale jest problem. Chciałem ożenić się z pewną babką od Nordów co zmusiło mnie do poprawy stosunków z jej ojcem. Oto misje jakie mi przydzielił (wszystkie pod rząd!):
    1. Rozpętanie wojny z jego królestwem i Vaegirami
    2. Rozpętanie wojny z jego królestwem i Sułtanatem
    3. Rozpętanie wojny z jego królestwem i Khanatem
    4. Rozpętanie wojny z jego królestwem i Rhodookami
    5. Rozpętanie wojny z jego królestwem i Swadianami.

Jakiś bug czy co? Oczywiście wszystkie misje wykonałem i co się okazuje? Jego królestwo nie ma żadnych wrogów, a ja mam pięciu  -_-

Inariu. On do mnie gadał, że "niezbyt leży mi traktat pokojowy, który zawarliśmy z Królestwem Swadii bla bla bla" co świadczy o tym, że to JEGO państwo ma toczyć wojnę, nie moje. Do tego, jak atakuję karawanę to jest opcja "Te ziemie należą do królestwa Nordów coś tam coś tam" więc to Nordowie powinni toczyć wojnę...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2013, 10:49:25 wysłana przez PLjumperPL »

Offline Revix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Niezły bug?
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 16, 2013, 22:37:34 »
    Raczej nie poprostu chodziło abyś ty rozpętał wojne bo masz własne królestwo ALBO dostałeś to zadanie przed zdobyciem swojego królestwa  a dopiero teraz je wykonujesz ale i tak wojna jest w twoim państwie a nie zleceniodawcy

Offline Batmacik

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • 12pp_Gren_Antoni_Goldblum
    Odp: Niezły bug?
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 18, 2013, 05:43:20 »
    Raczej bug, bo takie questy powinien lord zadawać raz na 120 dni. (Tak mi się wydaje)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2013, 06:22:07 wysłana przez Batmacik »