Witam, nie wiedziałem gdzie zamieścić ten post, ale chyba tu jest dobrze, jeśli źle to przepraszam.
Szukam jakiegoś małego moda, który dodaje nowe zbroje/hełmy/konie albo poprawiały by wygląd starych.
Chodzi o to że chciałbym zmodyfikować i pododawać trochę nowych jednostek ( taki mini mały mod na własny użytek ) poszczególnym frakcjom, ale brakuje mi zbroi i hełmów do tego, starych trochę za mało i są juz nudne :P, ale gdybym miał do dyspozycji takie bajeranckie zbroje płytowe, hełmy czy inne koniki, z takich modyfikacji jak Prhopecy of pendor czy floris itp itd, albo jakieś inne byle ładne i fajne, i pasujace do odświeżenia frakcji, było b yextra i czegoś takiego szukam.
Znalazłem coś takiego tylko: OSP Item Variants niby dodają nowe Hełmy i konie super, ale zbroje są w zasadzie stare jedynie są różne ich odmiany w innym kolorze, albo herbem, a nowych w zasadzie nima ;f
Np: jakieś fajne z wyglądu plate armory czy inne bo ten z nativa trochę brzydki, jakieś hełmy typu ( psi pysk itp itd ) czegoś takiego szukam.
Ale czy istnieje coś takiego ? :(