Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B OiM Eror  (Przeczytany 1105 razy)

Opis tematu: Eror

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Waleczny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    M&B OiM Eror
    « dnia: Listopada 02, 2013, 12:11:44 »
    Witam mam problem bo chce zagrać na multi z kolegami w M&B OiM i mam wersje 1.139 sciaglem ją oraz wejsce 1.149 i mam jakis eror  ERROR: get_object failed for body: boshield  na tym polega eror z tąd sciagałem patche http://dystrybucja.cdp.pl/support/game/3113/Ogniem_i_Mieczem_Dzikie_Pola/files  niby dobrze i elegancko a wywala mnie do pulpitu i mam ten eror get_object failed for body:boshield a wiec tak sciaglem wsztstkie patche 1.139,1.149 i wkleiłem je do Folderu z M&B OiM zainstalowalem wszystkie i taki wlasnie eror mi wyskakuje jak podałem wyżej , Mogli byście pomóc ?

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: M&B OiM Eror
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 19, 2013, 17:13:43 »
    Jezuu, kolejny pirat, ale pomogę przynajmniej mam taką nadzieje ze pomogę  :) Patchy pobieraj z taleworlds.com po twoim orto. nie mogłem tego wszystkiego przeczytac, ale jeśli już to grę pobieraj na taleworlds.com <---- strona producenta, na pewno znajdziesz jakieś spolszczenie w sieci :)
    Pozdro!