A więc zgodnie z obietnicą, czas na ogłoszenie wyników ;) Podanie wymagało trochę myślenia i znajomości regulaminu. Zanim jednak ogłoszę właściwe wyniki. Przedstawię jak powinny z grubsza brzmieć odpowiedzi.1) Dwóch graczy zaczyna się teamkillować nie wiadomo kto zawinił, zaczynają wzajemnie się wyzywać
Tutaj jest wielka dowolność. Jak wiadomo TK jest zakazane i trzeba jakoś problem rozwiązać. Interesowało mnie w jak najlepszym stylu byście rozwiązali spór i nie zawiodłem się na odpowiedziach - daliście ciała co nie poniektórzy co się zaczęli za mocno zastanawiać :D
2) Jeden gracz nagminnie spamuje na czacie jakieś głupoty
Tutaj interesowało mnie czy znacie w ogóle panel. Jak wiadomo głupoty - głupotom nierówne do tego nikomu nie szkodzą można to po prostu zignorować - co jak poniektórzy trafnie stwierdzili. Jednak jest też taka opcja jak "mute" o której mogliście wspomnieć.
3) Zostało 5 graczy, 4 w jednej drużynie 1 w drugiej. 4 graczy umówiło się na duel, 5 gracz nie uznaje tego i zabija pozostałego przy życiu gracza, gracz żądający duela daje głosowanie na kicka
Tutaj wyjątkowe proste pytanie ale w zagmatwanej formie - celowo tak zadałem. Sprawa prosta - bitwa to bitwa nie każdy musi respektować dueli a jak się między sobą wszyscy umówią to ok jeśli jednak jedna osoba nie chcę się tak bawić - ma prawo.
4) Gracz po wyrzuceniu z serwera wraca na serwer i zarzuca ci stronniczość na czacie
Proste. Odsyłamy go na forum w dział wątpliwości, albo po prostu olewamy. Admin nie jest od wdawania się w pogadanki.
5) Gracz zaczyna propagować treści faszystowskie
Znajomość regulaminu się kłania tam jest krok po kroku napisane co zrobić.
Admina otrzymują wszyscy, bo wykazali się jakimś wysiłkiem intelektualnym. Rozliczyć was i tak rozliczę, mam dostęp do logów i mogę niesfornego admina pozbawić stanowiska w jeden dzień. To nie jest żaden problem. Nie chcę jednak straszyć. Chcę z Wami współpracować i dlatego kazałem Wam ruszyć trochę głową - szansę dostanie każdy. Odniosę się jednak indywidualnie do Waszych podań jeszcze bo jest kilka kruczków :D@Iwo MichuDoceniam Twój nadmiar wolnego czasu. Nie wiem jednak czy wyrobisz. Co fakt jednak to fakt, co wchodzę to jesteś na serwerze. Na 1 pytanie nie mogłeś gorzej odpowiedzieć. To Ty jesteś od wymierzania kary na serwerze ewentualnie mogłeś przychylić się do poola lub go odrzucić z marszu. Ty za to zaproponowałeś samosąd do tego jakiś dziwny tryb postępowania przy oczywistej sprawię. Przekombinowałeś ^^ Odpowiedź na 2 pytanie to bardzo ciekawa propozycja. Chyba najbardziej elastyczna i fair. Odnośnie 3 pytania to już się wypowiedziałem powyżej - zła odpowiedź :d 4,5 bez zarzutów.
@AltharisKwestia czasu to tak jak w przypadku Iwo michu, chyba się przeceniłeś. Odp. na 1 pytanie to ciekawa propozycja slay i bez pierdzielenia się. A jak dalej będą drożyć temat to kop dla obu. Nie ma bawienia się w "proszę pani on zaczął". Podoba mi się ta odpowiedź ;) 2 - bingo, 3 - również, 4,5 - również.Chyba najbardziej udane podanie. Będziesz więc testowo pomagał mi przy uzupełnianiu terminarzu. Gratuluję ;)
@ TymusZ tym faszyzmem to przekombinowałeś. Ze spamem na czacie też. A tak to pozytywnie. Widzę Cię też na serwerach. Podałeś też rozsądny przedział czasowy, który mógłbyś poświęcać to mi się najbardziej spodobało - najbardziej realna odpowiedź ;D
@ MatiJaki mute w 1 pytaniu, na co to ? :D 2 pytanie - wygrałeś cukierka, znasz panel admina. 3,4 git. 5 ciekawa propozycja.
@ChidoriNajlepsze i najbardziej konkretne odpowiedzi. Nie mam nigdzie zastrzeżeń. Jesteś jednak botem i w ogóle nie grasz w tego moda. Zwracając jednak uwagę na to, iż organizowałeś jakieś sesje RPG, nowy patch wyjdzie pewnie się obudzisz, to pewnie admin Ci się przyda. Do tego jestem niezdrowy psychicznie a więc mi pasuję.
No i najważniejsze. Nikt nie potrafił całkowicie określić jaki tryb będzie na serwerze. Pytanie jednak było kiepsko sformułowane a więc biję się w pierś. Spieszę jednak z tłumaczeniem.
Serwer bitewny - Bitwa to bitwa nie ma skoków w bok
Serwer Eventowy - Jest możliwość wykorzystania go w innych celach (do tego służy terminarz), a więc wtedy występuje pewnego rodzaju wydarzenie (event) i można zmienić tryb, jednak tylko i wyłącznie wtedy
To wszystko. Po hasło admina proszę zgłaszać się indywidualnie do mnie na PW - podając swój nick, który będziecie używać oraz kontakt steam i jakiś awaryjny jeśli to możliwe. Pozdrawiam.