wróciłem sobie do domu po graniu w nogę od rana, bolało mnie wszystko włącznie z tyłkiem - nagle ktoś wysłał mi jakiś link do for undergroundowych klanów ligi piórkowej, ot fajne podanie tam było.
http://www.vikingsclan.grejt.pl/showthread.php?tid=198.W jakich byłeś klanach:
Polskie:
PK-Polish Knights
KoS-Kingdom of Shadow
OFR- Order of the Flaming Rose
MA-Mystic Angels
PE-Polish Eagles(1 rok i 1 miesiąc daty sie nie zapomni Duży uśmiech)
To tyle z tych ważniejszych klanów bo było ich wiele ale nie będe pisał jakieś małe pomiędzy tymi lepszymi.
Zagraniczne:
CoR-Consistency of Reproduction
IR- Irish Rebels
Wonwokie-Defenders Of Wonwokie
Legend-Legend Of Warband
IG-Guard of Istiniar
proszę - gość o którym nigdy nie słyszałem zaliczył dwa niegdyś topowe klany Warbanda. fajnie, tylko czemu wyszukiwarka na forach CoR i IG nie pokazuje niku Mason w podaniach (każde jest archiwizowane)?
Kolejny - Teo, chociaż nic do niego nie mam to też bekowa akcja
http://www.vikingsclan.grejt.pl/showthread.php?tid=428.W jakich byłeś klanach: hym.. KoH, PE, HF, MA, ŻP/WV (jak kto woli), PE, Iron, LoR ( tak wiem, mam pecha do klanów- połowa sie rozpadała -_- )
ŻP/WV??? To fajnie, będąc w jednym z tych klanów nagle dowiaduję się, że były tym samym XDDDDDD thx za info
Teo coś tam tłumaczył na steam ale i tak wrzucam bo takiego syfu jest masa, kiedyś też widziałem na jakims undergroundowym forum
Więc krótko mówiąc - pól polskiej sceny wb było w jednych z najlepszych klanów tylko nikt o tym nie słyszał D: no spoko to by było na tyle ale jak chcecie zabłysnąć historią klanową to może lepiej pochwalić się byciem w jednym mocnym klanie przez długi czas niż wypisywać dziesiątki crapów istniejących po 2 miesiące z dodatkiem kilku dobrych w których nikt o was nie słyszał XD pozdro 600
EDIT: Aaa zapomnialem jeszcze był gość co dowodził w 22nd i RNGD ale też jakoś niikt tam go nie znał XD
Temat na razie zostawiam, może się z tego ciekawa dyskusja rozwinąć ale ostrzegam, jest on pod specjalna opieką administracji forum, jakiekolwiek durne wybryki będą karane podwójnie.