Witam,
mam problem związany z multiplayerem w dodatku do Warbanda, The Deluge. Otóż gra mi się normalnie włącza, jest ekran startowy, gdzie mogę wybrać pomiędzy czterema opcjami: "Multiplayer", "Options", "Mod Credits" i "Quit". Wszystkie działają(tzn. mogę w nie kliknąć). Gdy włączam "Multiplayer", pokazuje się ekran z moją postacią i dwie opcje po prawej od niej: "Host a game" i "Join a game". Problemy zaczynają się, gdy kliknę w "Host a game". Ekran tak jakby się "zamraża". Nie wiem, jak to nazwać, po prostu nie mogę nic kliknąć, mimo że mogę ruszać myszką i muzyka dalej leci. Natomiast gdy klikam "Join a game", wyskakuje komunikat "Unable to connect to server".
Dodam, że próbowałem odpalać grę zarówno prosto z folderu z grą(WSE Loaderem), z ikonki The Deluge na pulpicie, która stworzyła się po instalacji moda, jak i poprzez launcher Warbanda, wybierając z menu The Deluge. Moja wersja Warbanda to 1.143, natomiast kolejność, w jakiej instalowałem The Deluge to: The Deluge 0.5, The Deluge 0.55 i na końcu kolejno fix 0.551 i fix 0.552. A, jeszcze dodam, że w menu głównym nie wyskakuje mi nic zastanawiającego(jak na przykład wiadomość o tym, żeby uruchomić grę przez WSE Loader, czy że WSE Loader nie działa, etc.).
Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc.