musisz trafic u sprzedawcy im wyzszy poziom masz tym wieksza szansa na pojawienie sie go, u mnie mam juz do kupienia wiwerne za 200K to smok bedzie z 500K kosztowal xD
tak pozatym podziele sie pewnym trikiem na szybka latwa zone w postaci ksiezniczki brigit jezdzacej na smoku (corka krola pomaranczowych, mozna jej potem zajumac smoka jak sie ozenita pozatym zdobedzieta w pyte hajsu xD) wiec tak: zaczynacie gre idziecie od razu do niej, mowicie ze sie chcecie z nia ozenic (nie wiem czy do tego charyzma potrzebna spora ja zaczynalem z postacia o duzej charyzmie) jak odpowie cos tam ze byla by chetna to git, nastepnie dolaczacie do niej jako wojak w JEJ druzynie, co pare bitew gadajcie z nia bedziecie plusowac u niej i tak przy okolo 20 pkt u niej po pogadaniu z nia znowu o ozenieniu sie zgodzi i nie trzeba miec pozwolenie krola xd teraz tylko wazne jak sie zgodzi i dostaniecie zadanie o ozenieniu sie, powiedzcie jej ze chcecie upuscic jej druzyne (nie robcie dezercji bo stracicie conajmniej 20 pkt honoru i pkt u niej dodatkowo dostaniecie zadanie ktorego nie da sie ukonczyl o wytlumaczeniu sie przed nia z dezercji, tez znika wam EQ ktory dostaliscie od niej takze przy bitwach zamieniajcie EQ na lepszy zdobyczny) teraz zostancie wasalem jej krolestwa, jezeli nie opuscicie jej przed ozenieniem sie bedzie bug i zeby nie miala juz wladzy nad wami bedzie tylko opcja dezercji i takim oto sposobem majac 200 pkt renomy (gdzie normalnym sposobem trzeba miec wiecej od niej renomy) 3 pkt honoru w 20 dni mam potezna zonke, mozecie latac do jej miasta, zabierac niewolnikow i sprzedawac xD