Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SRC] Saracens Clan  (Przeczytany 46382 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [Native][SRC] Saracens Clan
    « Odpowiedź #90 dnia: Września 14, 2014, 12:56:30 »
    EDIT: Jak i rowniez posta nizej. :)

Po prostu zbanować w końcu idiotę.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #91 dnia: Września 14, 2014, 12:58:16 »
    Prostackie wypowiedzi do innych ludzi, a wyrażanie swoich poglądów to inna sprawa. Po prostu masz Pan małe jajka. Pokaż, że taki Arthasan nie ma prawa się do Ciebie odzywać...
    Nie rozumiem sensu zdania, ale niech ci będzie.

Po prostu zbanować w końcu idiotę.
    Dlaczego próbujesz mnie ciągle obrażać? Zaczynasz, po czym płaczesz że Luca dał ci punkty. Jeśli Luca uzna żeby dać mi 20, 30 czy 50 punktów to będę przynajmniej wiedział za co i nie płakał jak ty o 5 pkt. Sam zaśmiecasz wątek głupim pytaniem - czy Prince jest u was? Serio, tak trudno napisać to do niego na steam?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #92 dnia: Września 14, 2014, 13:07:20 »
    Skoncz Prusak i oszczedz sobie wstydu.

Arthasan zadal normalne pytanie, a ty najzwyczajniej w swiecie sie do niego doczepiles, zasmiecajac nam watek klanowy.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #93 dnia: Września 14, 2014, 13:10:11 »
    Usuńmy Tawerne i piszmy na steamie. No bo po co komu forum ?

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #94 dnia: Września 14, 2014, 13:28:44 »
    Możecie przenieść swoją kulturalną rozmowę na steam albo pw? Dziękuje.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #95 dnia: Września 14, 2014, 13:45:54 »
    Z racji tego, że mam stosunek ambiwalentny do wb postanowiłem, że pogram sobie ze starymi znajomymi na czas Pucharu Polski. Jeśli komuś coś przeszkadza, to mogę otworzyć darmową infolinię i informować na bieżąco o moich niezwykle fascynujących przygodach życiowych oraz nie mniej ciekawych planach na przyszłość.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #96 dnia: Września 14, 2014, 13:52:12 »
    Co innego dyskusja a co innego chamskie prowokacje.
       Prusakowi, zaś Carpe delikatnie zasugerował to, co ja zasugeruje wprost- To tylko gra, sam się kiedyś na tym przyłapałem i opamiętałem, którą część osób zaczyna traktować na serio. Za bardzo. Aż przypominają się te komiksy, gdzie ładna dziewczyna uśmiecha się do chłopaka w autobusie, bawi się włosami,  ten na przystanku wybiega, pędzi do domu a coś w jego głowie krzyczy " MOJA GILDIA MNIE POTRZEBUJE!!!"
       Podział klanów na dobre i słabe, elitarne i nie elitarne, to zazwyczaj podział na zasadzie, zaangażowania w grę. Wyśmiewanie, graczy mniej zaangażowanych, nie grających aktywnie, przez graczy aktywnie grających jest dziwne. Jeśli się temu przyjrzysz, może to dostrzeżesz. Aby nie urazić nikogo, przytoczę wspominany przez IvEgo przykład "prawdziwych fanów Gry o tron", którzy uważają, że jeśli przeczytałeś książki raz i nie pamiętasz, drobnych szczegółów to jesteś pseudofanem. 
     Rozumiem, że w życiu, trudniej jest znaleźć drugą połówkę niż nabić top staty na IG, ale nie ma co się poddawać. Trzeba stale stawiać mu wyzwanie, a nie szukać realnych problemów w grze. Bo takie afery, wojenki tawerniane, to z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że w 80% to próba załatania jakiejś pustki, brak emocji w życiu, nuda itd.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Września 14, 2014, 13:53:42 »
       Prusakowi, zaś Carpe delikatnie zasugerował to, co ja zasugeruje wprost- To tylko gra, sam się kiedyś na tym przyłapałem i opamiętałem, którą część osób zaczyna traktować na serio. Za bardzo. Aż przypominają się te komiksy, gdzie ładna dziewczyna uśmiecha się do chłopaka w autobusie, bawi się włosami,  ten na przystanku wybiega, pędzi do domu a coś w jego głowie krzyczy " MOJA GILDIA MNIE POTRZEBUJE!!!"
       Podział klanów na dobre i słabe, elitarne i nie elitarne, to zazwyczaj podział na zasadzie, zaangażowania w grę. Wyśmiewanie, graczy mniej zaangażowanych, nie grających aktywnie, przez graczy aktywnie grających jest dziwne. Jeśli się temu przyjrzysz, może to dostrzeżesz. Aby nie urazić nikogo, przytoczę wspominany przez IvEgo przykład "prawdziwych fanów Gry o tron", którzy uważają, że jeśli przeczytałeś książki raz i nie pamiętasz, drobnych szczegółów to jesteś pseudofanem. 
     Rozumiem, że w życiu, trudniej jest znaleźć drugą połówkę niż nabić top staty na IG, ale nie ma co się poddawać. Trzeba stale stawiać mu wyzwanie, a nie szukać realnych problemów w grze. Bo takie afery, wojenki tawerniane, to z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że w 80% to próba załatania jakiejś pustki, brak emocji w życiu, nuda itd.

Exactly.

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #98 dnia: Września 14, 2014, 13:59:50 »

Dokładnie, ale Arthasan tylko się zapytał... Pytanie: Czy prince jest w "My po puchar" to nie żadna prowokacja.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #99 dnia: Września 14, 2014, 14:52:21 »
    Usuńmy Tawerne

A przy okazji zabić administracje i to najlepiej zrzucić na nich blockbustera !!!!!!
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Września 14, 2014, 15:15:23 »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #101 dnia: Września 14, 2014, 17:00:24 »

Lygryss nie pamiętam kiedy za starych czasów taka inteligencja to przez Ciebie przemówiła :O zmieniłeś się!
    Nerdy bez życia won! Nie dla Was internet
    (click to show/hide)

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #102 dnia: Września 14, 2014, 17:55:01 »
    Bardzo fajny temat. Życzę powodzenia! I do zobaczenia na ubitej ziemi.

Offline Aleksandros

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 05, 2014, 09:04:25 »
    Z racji tego, że mam stosunek ambiwalentny do wb postanowiłem, że pogram sobie ze starymi znajomymi na czas Pucharu Polski. Jeśli komuś coś przeszkadza, to mogę otworzyć darmową infolinię i informować na bieżąco o moich niezwykle fascynujących przygodach życiowych oraz nie mniej ciekawych planach na przyszłość.
    jebany, takie słowo jak ambiwaletny to ja pierwszy raz w swoim życiu widze

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 05, 2014, 11:24:25 »
    Prince ma chyba na myśli miłość i nienawiść do Wb jednocześnie, tudzież kocha go za wspaniałość rozgrywki i świetną społeczność, ale jednocześnie żałuje że grał w Wb zamiast CS:GO xD