Ja, moją skromną osobą proponuję:
WodzuUK – Człowiek b. ogarnięty, fantastycznie podchodzi do polskiej sceny i współpracy, nie myśli tylko o sobie, ale o całej społeczności. Mogę śmiało powiedzieć, że mimo, że jest młodszy ode mnie, niektórych cech mu zazdroszczę.
SaddamAZR – osoba, z którą doskonale można się dogadać ws. organizacji... wspiera scenę Tawerny ;)
Rome – osoba skromna, ale pracuje jak j*bitna mrówa. Za ciężką pracę należą się talary ;D
Veinrus - za gigantyczny wkład nie tylko w 4pp ale i w polską scenę (organizowane turnieje, Liga, tematy i posty na forum związane z historią polskich formacji itp., organizacja AXW, promowanie Polaków za granicą i różne inne działania służące ogółu społeczności);
Veinrus - działalność na scenie NW, nadzorowanie AXW
Bez konkurencyjny faworyt:
Veinrus - Rozwój polskiej sceny, organizacja AXW
Veinrus - duży wkład w scenę i jeszcze większe zaangażowanie.
Veinrus
VEINRUS
Głowa boli oO?!
Tak naprawdę, to każdy z Nas Panowe winien dostać to wyróżnienie, nie za zasługi, nie za medale, nie za wirtualne ranig, które są o kant kija pottarte, lecz istnienie na tej scenie, polskiej scenie. Bez Nas wszystkich ta scena j*błaby na r*j. Ja mam, zbyt krótki staż w tej sferze, aby się wypowiadać… Yyy… a tym bardziej jakieś wyróżnienia.. WTF?! Jak mówi Naród Śląski „… kto to wyrechtowoł oO?!”
P.S. Po drugie to polska scena, tytuł winien być dla Polaka. Понятно? ;)