Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z rekrutacja w SoD: Warlords (3.92f3)  (Przeczytany 762 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemeker

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Kulturalny, acz kompletnie zboczony człowiek ;]
    Problem z rekrutacja w SoD: Warlords (3.92f3)
    « dnia: Września 08, 2013, 14:18:59 »
    Czesc, na samym poczatku przepraszam za brak polskich znakow - pisze z telefonu :)

a teraz do problemu: jak w temacie mam problem z rekrutacja zolnierzy z klasy "noble". Na wstepie oswiadczam ze mam wlasne krolestwo (3 miasta + zamki), paru wasali, i w kazdej mojej wlosci pobudowany jest "knight chapter" a w miastach to i "temple". Kultura mojego krolestwa to Villianese, religia "natural enlightment". Stosunki z wlosciami dobre. Odsetek wierzacych w moja religie wynosi ok. 3 tysiecy ludzi przy populacji krolestwa troche ponad 10000. I tu pojawia sie problem - mija 200 dzien, a ja nie mam ani jednego szlachcica/noble. W ogole mi ich sie nie szkoli. Zeby bylo zabawniej moi wasale maja, wiec zeby miec samemu musze ich sobie "pozyczyc"

wersja Warbanda: 1.153
    wersja moda: sod: warlords 3.92f3

Jezeli ten problem byl juz na forum poruszany to przepraszam, i prosze o podanie linka do tematu z rozwiazaniem, bo jak juz mowilem na chwile obecna jestem skazany na telefon i pomyslalem ze zamiast spedzic kilka godzin przekopujac forum zaloze wlasny temat.

Z gory dziekuje za pomoc.

EDIT: Niemal zapomnialem. Gdy juz mam swoje jednostki szlacheckie pozyczone od wasali awansowane na najwyzszy mozliwy poziom (u mnie Villianese High Chief) to bez problemu awansuja dalej do rzedu "faith troops", dlatego podejrzewam ze jest to bug z "knight chapter". Nie prowadze tez z nikim wojny, za to cala ponavosa sie miedzy soba leje :). Z zasady w moich wlosciach prosperity to rich/very rich.
    « Ostatnia zmiana: Września 08, 2013, 14:33:18 wysłana przez Przemeker »
    Kocham historię.
    Kocham Inter Mediolan.
    Kocham wszystkich!
                                  ... z wyjątkiem Was ;]