Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW]1. Pułk Woltyżerów Legii Poznańskiej  (Przeczytany 5671 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW]1. Pułk Woltyżerów
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 08, 2013, 18:40:03 »
    No to chyba czas na słów kilka marszałka Luki;-)

Tak jak Rome zauważył, proszę dostosować temat do standardów Tawerny, więcej szczegółów w regulaminie działu klanowego.

A wszystkich mistrzów ironii oraz ciętej riposty proszę o szlifowanie swoich umiejętności gdzieś indziej. Gdziekolwiek, mało mnie to obchodzi gdzie, byleby nie na Tawernie. Chcą zakładać pułk? Mają do tego prawo, żyjemy w wolnym, demokratycznym (przynajmniej w teorii) kraju i każdy może sobie swój pułk założyć, choćby był największym idiota na świecie (nie oznacza to oczywiście, że Kevin nim jest, to tylko przykład).

Podsumowując, Ćwieku, popraw temat a ten cały spam wywalę stąd jak tylko będę miał chwilę wolna (chyba, że jakiś moderator do tego czasu mnie wyręczy). No chyba nie. /// Rome
    Przestań wykorzystywać kolor, który jest zarezerwowany przez glob moda!// Corleone
    Zielony jest dla moderatorów działowych... I przestańcie mi w postach mazać!
    Zielony jest okropnie gejowy. :< /// Rome

pozdrawiam
    sir Luca
    marszałek

P.S. Cherokee, odczep się od mojej rangi i proszę nie wsadzaj jej miedzy "inne cholerstwa", czuję się osobiście urażony takim postępowaniem;-) No i mógłbyś pisać choć odrobinę mniej agresywnie...
    « Ostatnia zmiana: Września 09, 2013, 18:26:35 wysłana przez Rome »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 08, 2013, 19:01:44 »
    Powodzenia!

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 08, 2013, 22:03:59 »
    Powodzenia .
    Mam pytanie , na jakim regimencie będziecie się wzorować (chodzi mi bardziej o mundury) ?

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 09, 2013, 14:22:24 »
    Nie wiem czy w ogóle jakieś będą robione

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 09, 2013, 16:35:39 »
    Jeśli macie kogoś kto się na tym zna, ma czas i chęci to możecie sobie coś stworzyć. Jeśli nie to olejcie sprawę albo znajdźcie sobie na FSE jakieś mundury które wam się podobają i które ktoś udostępnił do powszechnego użytku. Tak naprawdę jednak to banał, widziałem wiele pułków które lubowały się w czymś takim, a w grze dostawały sromotny wpiernicz tyle, że we własnych mundurach, ot co.
     Dorzuciłbym wam jednak kilka innych porad. Przede wszystkim pomyślcie nad zmianą tego "hymnu". Nawet jako fan Sabatonu uważam, że ta piosenka jest średnia. A, i trzeba pamiętać,  że zespół śpiewa trochę :"populistycznie" o wszystkim i o niczym (Raz o armii niemiecki, raz o "matce Rosji" jak ją nazwali). A dobór piosenki na temat drugiej wojny światowej jest także trochę dziwny.
     No i radzę tym razem się nie poddawać. Weźcie sobie, za przykład ElRybę który swój mały pułk prowadzi już jakiś czas. Trzeba mierzyć siły na zamiary a przede wszystkim nie oczekiwać sukcesu "od zaraz". Bo ten może nigdy nie nadejść, a największym osiągnięciem pułku będzie bicie rekordów w egzystowaniu.  Raczej scena ma chłodny stosunek do kolejnego tworu Kevina, więc doradzam nawiązanie współpracy z zagranicą. Tak czy inaczej na tym się wychodzi najlepiej( Pułk francuskojęzyczny nie będzie kraść polaków, Polacy zaś Francuzów)

Offline Lalico

• Użytkownik
    • "Historię piszą zwycięzcy"
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 09, 2013, 17:16:35 »
    Jeśli macie kogoś kto się na tym zna, ma czas i chęci to możecie sobie coś stworzyć. Jeśli nie to olejcie sprawę albo znajdźcie sobie na FSE jakieś mundury które wam się podobają i które ktoś udostępnił do powszechnego użytku. Tak naprawdę jednak to banał, widziałem wiele pułków które lubowały się w czymś takim, a w grze dostawały sromotny wpiernicz tyle, że we własnych mundurach, ot co.
     Dorzuciłbym wam jednak kilka innych porad. Przede wszystkim pomyślcie nad zmianą tego "hymnu". Nawet jako fan Sabatonu uważam, że ta piosenka jest średnia. A, i trzeba pamiętać,  że zespół śpiewa trochę :"populistycznie" o wszystkim i o niczym (Raz o armii niemiecki, raz o "matce Rosji" jak ją nazwali). A dobór piosenki na temat drugiej wojny światowej jest także trochę dziwny.
     No i radzę tym razem się nie poddawać. Weźcie sobie, za przykład ElRybę który swój mały pułk prowadzi już jakiś czas. Trzeba mierzyć siły na zamiary a przede wszystkim nie oczekiwać sukcesu "od zaraz". Bo ten może nigdy nie nadejść, a największym osiągnięciem pułku będzie bicie rekordów w egzystowaniu.  Raczej scena ma chłodny stosunek do kolejnego tworu Kevina, więc doradzam nawiązanie współpracy z zagranicą. Tak czy inaczej na tym się wychodzi najlepiej( Pułk francuskojęzyczny nie będzie kraść polaków, Polacy zaś Francuzów)

Dobrze powiedziane.

Offline Villager

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 09, 2013, 19:51:10 »
    Powodzenia )))

Offline Czapla

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 09, 2013, 20:26:04 »
    Powodzenia panowie, porządni strzelcy się szykują :)

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    Odp: [NW]1. Pułk Woltyżerów Legii Poznańskiej
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 10, 2013, 09:32:50 »
    W każdym razie w imieniu swoim ,kevina oraz pułku dziękuję wam wszystkim ;)

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 11, 2013, 20:21:17 »
    Ja pierdle...GIMBATON... Każdy metal pwoie ci, że sabaton ssie...komercja i lizanie dupy piosenkami patriotycznymi :DD W każdym razie! Niech przesłanie utworu Was prowadzi! GL
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline Makoksik

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 06, 2013, 08:13:35 »
    Witam zaoferujęwam teamspeaka nwm za ile sie wyczerpie ale podajcie mi id steam pułkownika bo chciałbym wstąpićw wasze szeregi.

Offline Wujek_Juzek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 06, 2013, 18:18:17 »
    1. Pułk Woltyżerów Legii Poznańskiej nie istnieje