Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z ucztą  (Przeczytany 1069 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sefko1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z ucztą
    « dnia: Września 06, 2013, 01:00:04 »
    Mam problem z organizacją uczty. To tej pory jako wasal nie miałem, żadnych problemów z jej organizacją. Gdy zastałem królem i moja stolica została przeniesiona do Curaw nie mogę jej zorganizować. Gdy daje u żony organizację uczty pojawia się quest, że mam 30 dni na zorganizowanie uczy. Moi wasale się zjeżdzają, ja mogę dołączyć do uczty, ale przez 30 dni quest nie znika. Po 30 dniach pojawia się informacja, że nie wykonałem zadania i nadal mogę dołączyć do uczty. Nie wiem jak to naprawić. Dzieje się to za każdym razem jak próbuje zorganizować tę ucztę w Curaw. 

Offline Czarnoksiężnik z Angmaru

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    Odp: Problem z ucztą
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 06, 2013, 16:38:34 »
    Jesteś marszałkiem? W takim wypadku wystarczy po prostu powiedzieć wasalom, że organizujesz kampanię wojenną (nawet jeśli nie masz wojny) i uczta oraz zadanie zostaną automatycznie zakończone. Potem oczywiście możesz od razu powiedzieć wasalom, że już ich nie potrzebujesz.