Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski - Pilne Informacje  (Przeczytany 2513 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Puchar Polski - Pilne Informacje
    « dnia: Września 03, 2013, 19:17:34 »

« Ostatnia zmiana: Września 11, 2013, 18:35:03 wysłana przez PriNce17 »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    Odp: Puchar Polski - Ogłoszenia
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2013, 19:22:45 »

7 września o godzinie 19:00 ogłaszam spotkanie dla przedstawicieli klanów przyjętych do Pucharu Polski. Będzie to spotkanie organizacyjne. Proszę o stawienie się reprezentantów poszczególnych drużyn na teamspeaku : 178.19.110.162:9977 . Zostanie omówionych kilka kwestii oraz odbędą się głosowania ws. niektórych zasad. Wnioski i pytania klanów będą mile widziane. Do usłyszenia.
    « Ostatnia zmiana: Września 07, 2013, 20:03:03 wysłana przez ^IvE »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 07, 2013, 20:46:49 »

Spotkanie drużyn uważam za zakończone. Ustalono na nim szereg zmian między innymi w zasadach, które można sprawdzić tutaj: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13542.msg261098#msg261098 . Poza tym, zdecydowano między innymi o zniesieniu wymogu obecności sędziów podczas meczy. Sędziowie jednak nadal będą mogli brać udział w spotkaniach na zasadzie wizytacji (gdy mają czas to wchodzą). Zmieniło się też kilka zasad odnośnie samych sędziów. Co do turnieju czekamy teraz na uzupełnienie przez klanów listy ID (maksymalny przewidywany czas oczekiwania to do wtorku w przyszłym tygodniu, jeśli klany wyrobią się wcześniej to losowanie będzie już w poniedziałek). Potem nastąpi losowanie a zaraz po losowaniu na następny dzień startujemy pierwszą kolejkę turnieju. Miłej nocy życzę.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 07, 2013, 21:08:25 »

Wybrano sędziów: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13615.msg261103#msg261103 . Przypominam, iż obecność sędziów nie jest obowiązkowa mają oni jednak możliwość wizytacji każdego meczu. Wtedy to oni ustawiają mapy i pilnują porządku.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    Odp: Puchar Polski - Pilne Informacje
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 10, 2013, 16:41:19 »

Ogłasza się co następuje.

-Klany LoR, SW oraz PCH zostają wydalone z turnieju. LoR zrezygnował sam. Natomiast klany SW i PCH nie podały listy ID na czas. Niestety ja nie mam czasu na przedłużanie turnieju w nieskończoność. Mgliste zapowiedzi co niektórych grupek w dołączeniu do turnieju, też nie są dla mnie poważne. Był na to czas, teraz żadna taka "zapowiedź" nie jest przeze ze mnie traktowania poważnie. Jesteśmy poważnymi ludźmi to zapisujemy się w terminie.

-Losowanie grup odbędzie się jutro o godzinie 20:00 na kanale stream: http://pl.twitch.tv/pucharpolskiwb

-Co do kwestii nowych map i walki o dalsze miejsca. Nowe mapy w tej chwili nie zostaną wprowadzone. Zostaje wszystko tak jak jest. Możliwe jest ich wprowadzenie dopiero po fazie grupowej. I tylko i wyłącznie na zasadzie dodania dodatkowych map a nie usuwania czegokolwiek. A walka o dalsze miejsca zostanie wprowadzona.

-Planowany start turnieju od 12.09.2013.
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2013, 01:21:59 wysłana przez ^IvE »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 11, 2013, 12:30:48 »

Uwaga !!!!

W związku z rotacjami w liczbie zespołów wynikło kilka komplikacji. Ostatecznie koszyki zostają zlikwidowane. Drużyny zostaną natomiast rozlosowane w dwie grupy po 5 klanów. Gdzie z każdej grupy wyjdą dwa klany do fazy finałowej (półfinały). Natomiast drużyny z dalszych miejsc w grupach stoczą dodatkowe mecze o dalsze miejsce w trakcie trwania fazy finałowej. Za utrudnienia - przepraszam. Nie wynikło jednak to z mojej winy.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 23, 2013, 10:11:49 »

Uwaga !!!!

W związku z odejściem jednego klanu jestem zmuszony podjąć pewne kroki. Po pierwsze proszę zapoznać się z tematem głosowania dla klanów: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13686.msg262393#msg262393 (czas głosowania został skrócony). Po drugie ze zmianami z okienkiem transferowym: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13540.msg262392#msg262392. Po trzecie ogłaszam co następuje. Następna kolejka wystartuje wcześniej o 3 dni tj. 24 września. I każda kolejna kolejka będzie startować wcześniej jeśli klany wyrobią się przed regulaminowym tygodniem. Do tego ogłaszam terminarz dla Grupy A na kolejne kolejki:

Grupa A:
    3 Tydzień: WRS vs WV, SRC vs ERT
    4 Tydzień: ERT vs WV
    5 tydzień: SRC vs WV

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 29, 2013, 19:52:43 »

Uwaga !!!!

W związku z falą odejść klanów ogłasza się co następuje. 4 kolejka będzie kolejką ostatnią. Potrwa ona do 8 września (chyba, że klany rozegrają mecze wcześniej). Po 8 września nastąpi 3 dniowa przerwa na ostatnie okienko transferowe. Następnie zaczniemy ostatnią fazę turnieju - finałową plus mecze o dalsze miejsca. Aktualne okienko transferowe zostanie zamknięte do końca września.

Rozpiska na 4 kolejkę grupową (ostatnią)

SRC vs WV (Grupa A)
    SSiJ vs Iron (Grupa B)
    AK vs Polish Chivalry (Grupa B)