Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Chcecie Ligę Typerów?

Tak
    16 (69.6%)
    Nie
    0 (0%)
    Nie mam zdania
    7 (30.4%)

Głosów w sumie: 22

Głosowanie skończone: Września 05, 2013, 09:03:46

Autor Wątek: Propozycje i pytania  (Przeczytany 11347 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Propozycje i pytania
    « Odpowiedź #60 dnia: Września 15, 2013, 14:45:17 »
    Ja mam takie pytanie
    Dlaczego do rosteru PCH po czasie (dzisiaj) został dopisany WielkiBiałyŁowca? Nie został zgłoszony do rozgrywek wcześniej - to ich problem, a Marcol usprawiedliwia się tym, iż zapomniał go dopisać. Problem w tym że to tylko ich wina i brak wpisania do na listę wynika z głupoty dowództwa tego klanu. W takim razie jak on dopisany dzisiaj może sobie zagrać, to może i my zgłosimy dzisiaj zawodnika i usprawiedliwimy się tym, iż "ZAPOMNIAŁEM O NIM O LOL". Trzymajmy się reguł - albo każdy może albo nikt.
    Pozdro

Już odpowiadam. Sprawa prosta. Zawodnicy PCH wysyłali screeny do lidera osobno. Mieli akurat szczęście bo była widoczna data kiedy to było na tym screenie. Chłopak po prostu zapomniał wlepić tego do listy w ten sam dzień. I tyle. Napisał o tym, wytłumaczył, do tego lider przeciwnego klanu nie miał nic przeciwko. Przymknąłem oko w związku z tymi okolicznościami, tym bardziej, iż to tylko jeden zawodnik. Jeśli inne klany w ten sam sposób będą mogły udowodnić taką sytuację to proszę bardzo, zrobię to samo i dodam takiego zawodnika.
    « Ostatnia zmiana: Września 15, 2013, 15:11:26 wysłana przez ^IvE »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #61 dnia: Września 15, 2013, 14:49:26 »
    Mhm, ciekawe...
    Dobrze, że dowiadujemy się kilka godzin przed meczem że zawodnik od nich będzie nowy grał. Szybciej tego zgłosić nie mógł? Pisałem do niego w dzień zgłoszeń dlaczego nie gra to nic nie odpisał, taka prawda. No dobra, mniejsza z tym, chociaż to jest wielce nieprofesjonalne, bo na takim WNL to by go już sobie nie wpuścili. Przynajmniej my uważamy, iż nie powinien grać, zapisany w tym samym dniu co mecz to już jest przesada...
    Przy okazji jak pisałem do Ciebie o zmianę nicku w rosterze to już taki chętny do edycji nie byłeś...
    Pozdro
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #62 dnia: Września 15, 2013, 14:52:45 »
    Zgadzam się z IvE. Ten turniej jest chyba po to, aby się dobrze bawić. Nie róbmy wiochy i nie zachowujmy się jak captainlust z Taleworlds, który dawał walkowery za najmniejszy błąd...

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #63 dnia: Września 15, 2013, 15:57:27 »
    Ja mam takie pytanie
    Dlaczego do rosteru PCH po czasie (dzisiaj) został dopisany WielkiBiałyŁowca?
    Lepiej późno niż wcale. Habrak na przykład został dopisany do roostera SRC dopiero po meczu z Warriorsami. ^^

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #64 dnia: Września 15, 2013, 16:07:18 »
    Tak, to moja wina, ponieważ pominąłem go w zgłoszeniu SRC. Z resztą to samo było u Was z Krzynem.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Września 15, 2013, 16:09:51 »
    Zauważ, że Habrak został zgłoszony przez Carpego na samym początku. Został jednak przeoczony przy wpisywaniu do Rostera przez moderatora ;)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #66 dnia: Września 15, 2013, 16:16:18 »
    roostera
    *rostera , polecam sprawdzić, co znaczy jedno, a co drugie ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 15, 2013, 16:31:08 »
    Tylko Habrak był zgłoszony, a jeden z organizatorów zapomniał go zapisać. Tutaj mamy sytuacje, że to lider klanu ze swojej głupoty go nie dopisał bo zapomniał. Śmieszne to, ale czego można wymagać od 13-letnich liderów klanów takich jak PolskaKawaleria czy PolszcyNekhomanci. XD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 15, 2013, 18:48:09 »
    Tylko Habrak był zgłoszony, a jeden z organizatorów zapomniał go zapisać. Tutaj mamy sytuacje, że to lider klanu ze swojej głupoty go nie dopisał bo zapomniał. Śmieszne to, ale czego można wymagać od 13-letnich liderów klanów takich jak PolskaKawaleria czy PolszcyNekhomanci. XD

Urzekła mnie Twoja historia. A teraz jeśli pozwolisz to nie życzę sobie takich tekstów. To jest turniej przede wszystkim dla zabawy. Zasady oczywiście obowiązują, ale jak widać błąd to rzecz ludzka w przypadku organizatorów jak i samych klanów - to tyle. Miłej nocy życzę,

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 17, 2013, 20:45:37 »
    Proponuję podać zapowiedź następnej kolejki troszkę wcześniej niż w dzień jej rozpoczęcia. Pozwoli to klanom poznać swoich rywali, a także umówić mecz nieco szybciej. W sytuacji, gdy tematy pojawią się w piątek ciężko jest umówić mecz na weekend. Gdyby pojawiały się np. 4 dni wcześniej wszystko byłoby prostsze do uzgodnienia.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 17, 2013, 21:00:35 »
    Się pozgłaszali i wszyscy olali :D No nic... chociaż moje zapowiedzi są tandetne, to lepsze takie, niż żadne.  Według mnie, takie rzeczy pisze się lekko, więc jak mi podeślecie, kto z kim będzie grał potem, to napiszę kolejne.

i troszkę wcześniej niż w dzień jej rozpoczęcia.
    Przypomnę, że się do tego nie zgłaszałem, wiec nie marudź, bo mogłem nic nie pisać :D

Ale popieram to, by wrzucać takie rzeczy wcześniej...
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 17, 2013, 21:02:19 »
    Mam na myśli zrobienie tematów na następną kolejkę - nie taką zapowiedź, o jakiej myślisz. Nie wiemy po prostu z kim zagramy w następnej rundzie, co jest kluczowe dla rozłożenia treningów klanów, jak mniemam.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 17, 2013, 21:09:27 »
    Zrobię tematy może jeszcze dzisiaj, a jak nie to jutro o ok. 16.
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 17, 2013, 21:30:45 »
    Wszystko w temacie. Romek atomek załatwił sprawę.

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #74 dnia: Września 17, 2013, 23:26:27 »
    Proponuję podać zapowiedź następnej kolejki troszkę wcześniej niż w dzień jej rozpoczęcia. Pozwoli to klanom poznać swoich rywali, a także umówić mecz nieco szybciej.

a więc taaaak... to coś na kolorowo jest tutaj i przy uważnym czytaniu INNYCH postów jest nie do przegapienia...
    :D:D