Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rzeczpospolita-Buntownicy  (Przeczytany 1716 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yogi95

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Rzeczpospolita-Buntownicy
    « dnia: Sierpnia 13, 2013, 17:51:55 »
    Witam, mam pytanie. Dołączyłem do Janusza Radziwiła do butnowników. Gdy zdobywam zamek wyświetla mi się "zażądzaj zamkiem jako nagrodą" gdy wciskam to zamek nie przechodzi na moją stronę tylko na stronę Rzeczpospolitej i jeszcze pytanie co zrobić by odzyskać tron dla Radziwiła. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość jestem nowym graczem :)

Offline grywacz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Rzeczpospolita-Buntownicy
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 31, 2013, 12:47:58 »
    Otóż tak - napis nie brzmi "zarządzaj zamkiem jako nagrodą" tylko "zażądaj zamku jako nagrodę" w przypadku bycia wasalem. Chociaż z tego co pamiętam w trakcie buntu to gracz rozdziela włości aż do zakończenia przewrotu, więc nie mam pojęcia skąd u Ciebie taki napis. A żeby zdobyć tron dla Radziwiłła to musisz zdobyć wszystkie zamki Rzeczpospolitej i pokonać wszystkich szlachciców :)