Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wiele pytań o grę, mody i inne  (Przeczytany 2646 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archded

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gekokujo 2.1a i pytanie
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 14, 2013, 14:06:14 »
    Pod jaką wersje WB jest mod Gekokoju 2.1a czy jakoś tak dobrze powiedzmy że jest pod wesje 1.153 czy jest do tego spolszczenie

A pytanie czy gdzieś w plikach da się zmienić ilość niewolników i wojska bo zrobiłem sobie testową postać dodałem mu lv i tak ok na 70 levelu mogłem dopiero mieć 50 więźniów
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 14, 2013, 21:48:55 wysłana przez Archded »

Offline RavagerPL

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    Odp: Gekokujo 2.1a i pytanie
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 14, 2013, 15:36:57 »
    Co do gekokujo to nie wiem , aczkolwiek jezeli chodzi o ilosc niewolnikow , to wystarczy podniesc wartosc zarzadzania niewolnikami. To samo z przywodztwem.
    Export postaci -> zmieniasz ilosc zarzadzania -> importujesz , i mozesz sie cieszyc gra :)

Zapraszam do gry , i wbicia minimum 5lvl
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f523ed7db08f700342755

Offline McAbra

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
      • Totalwar.ORG.PL
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 14, 2013, 15:59:36 »
    Cieszyć grą? Posługując się chetami nigdy nie nacieszysz się tak samo jak grając normalnie ;)

Co do moda, instalator stąd jest pod wersję 1.154. http://www.moddb.com/mods/gekokujo/downloads/gekokujo-21a-full-installer

Offline RavagerPL

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 14, 2013, 16:13:57 »
    Ależ zgadzam sie z tobą całkowicie. Dla mnie kody sa tylko i wyłacznie żeby ominac bug utrudniajacy gre a takie bugi zadko spotykam ;)

Offline Archded

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 14, 2013, 19:15:33 »
    Napisałem że zrobiłem postać schakowaną po to by sprawdzić to gram uściwie

Offline Archded

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 14, 2013, 20:47:18 »
    aczkolwiek jezeli chodzi o ilosc niewolnikow , to wystarczy podniesc wartosc zarzadzania niewolnikami. To samo z przywodztwem.
    Export postaci -> zmieniasz ilosc zarzadzania -> importujesz , i mozesz sie cieszyc gra :)
    A możesz jaśniej bo sie nie znam

Offline Archded

• Użytkownik
    Pakty
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 14, 2013, 21:04:13 »
    Nigdzie nie znalazłem takiego tematu więc jak w diplomacy 4.2 podpisać pakt handlowy albo czy znacie jakiś mod który daje wiele opcji dyplomatycznych ?

Offline RavagerPL

• Użytkownik
    • Veni Vidi Vici
    Odp: Wiele pytań o grę, mody i inne
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 15, 2013, 09:12:01 »
    Co do paktu , nie mam pojecia. Lecz o edytowaniu postaci spróbuje łopatologicznie , wiec...

-Wczodzisz do gry > statystyki postaci > szczegóły i tam "exportujemy" postać.
    -Wychodzisz z gry , i szukasz folderu z gra u mnie to bedzie "D:\Mount&Blade\CharExport" (folder docelowy gry).
    -Otwierasz plik notatniczkiem , edytujesz co chcesz i zamykasz notatnik (jak chcesz to miec w grze , to radze zapisac zmiany w notatniku =).
    -Robisz to samo co w punkcie 1 tylko zamiast exportowac "importujesz" (aha , pamietaj zeby importowac na tym samym save co exportowales bo mozesz tego save'a stracic).

Teraz mozesz sie cieszyc wykokszona , i troche nie uczciwie ulepszona postacia ;)
    (Sorry za brak polskich znaków ale pisze z iPada , i piszac tyle juz mi sie odechcialo przez 30sec wybierac 1 polski znak. )