Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Egzystencja Ministra i Zdradzający Arystokraci  (Przeczytany 1102 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarl Mieszko

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Egzystencja Ministra i Zdradzający Arystokraci
    « dnia: Sierpnia 09, 2013, 22:20:30 »
    Jak w temacie, mam problem z egzystencją ministra. Posiadam dwa miasta i w żadnym z nich nie ma ministra którego wybrałem gdy zakładałem Królestwo (Nie miałem wtedy zamku, Królestwo powstało po tym jak Lord Turegor się do mnie przyłączył. ). Próbowałem zmienić  "stolicę" za pomocą Aksamitu i Narzędzi ( Jak wyczytałem z Mount & Blade wiki) ale to nic nie daje ( W sensie że nie mam żadnej opcji żeby coś z tym zrobić ). Drugi problem jest w tym że gdy jakiś lord zostaje oskarżony o zdradę i przechodzi do mojej frakcji to on tak jakby znika(?) z gry. Mimo to "Ladiesy" - np. siostry czy córki tych lordów są w moich miastach.

Proszę o bardzo szybką pomoc i Z góry dziękuję

Jarl Mieszko (już Król :)

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Egzystencja Ministra i Zdradzający Arystokraci
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 09, 2013, 23:32:06 »
    Może Twoją stolicą nie jest miasto, tylko zamek? Tam powinien być minister i lordowie, którzy się do Ciebie dołączyli.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2013, 07:12:23 »
    Ożeń się z kobietą i mianuj ją ministrem bo to, że nie masz ministra w mieście to ewidentny bug. Coś z tą stolicą musi być nie tak, jeśli jeszcze lordów tam nie ma.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Jarl Mieszko

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2013, 12:44:24 »
    ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE PROBLEMU

Wystarczy że updatowałem do wersji 1.134 (Przedtem miałem wersje 1.1)