Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Handel, Karawany i duże przychody  (Przeczytany 3716 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pastor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Handel, Karawany i duże przychody
    « dnia: Sierpnia 08, 2013, 08:50:51 »
    Pierwszy post na forum, zatem wypada się przywitać: Dzień dobry :)

A teraz do rzeczy. Chciałbym wyjaśnić pewną kwestię. Nietrudno znaleźć jest w sieci artykułach/poradniki opisujące bardzo duży przychód jaki można uzyskać za pomocą handlu/karawan wysyłanych w grze (np. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1874812&page=2). Niektórzy piszą iż uzyskują zarobki podczas jednego przejazdu na nawet 100 000 (a 40 000 to już spokojnie :) )! W moim przypadku, jak próbowałem tego sposobu udało uzyskać się zysk w wysokości max. 3000 :). Moje pytanie brzmi: czy jakiś patch to może zmienił, i kiedyś faktycznie dało rady tak robić, ale teraz już nie. Czy może ja coś źle robię, bo dalej można uzyskiwać takie efekty? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Handel, Karawany i duże przychody
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 01, 2018, 09:54:50 »
    Nie wiem przyjacielu czy cie to jeszcze interesuje , ale to kwesta towaru ( przyprawy i Jedwab tyle dają) i umiejętności handlu.I tyle