Chciałbym powiedzieć kilka słów na temat David Irvinga i jego pomysłów. Ja też ufunduje nagrodę dla tej osoby, która udowodni, że Kuba Rozpruwacz, rzeczywiście był mordercą. Trzeba przedstawić pisemne oświadczenie Kuby Rozpruwacza, że chce zabijać prostytutki i wypłacam 10.000 złotych. Moim zdaniem Kuba Rozpruwacz był uroczym człowiekiem, który w biednej dzielnicy Whitechapel, oferował tanie zabiegi ginekologiczne i wykończyła go konkurencja. To, że pisał do prasy listy w których opisywał zbrodnie, dowodzi tylko jak nim manipulowano. :)
Prędzej uwierzę, że Czyngis Chan był domokrążcą sprzedającym dywany wciągniętym w bójkę która się trochę rozrosła, lub w to, że Ulrich von Jungingen chciał tylko produkować Nutellę i tylko przypadkiem znalazł się pod Grunwaldem niż w to, że Hitler nie wiedział o obozach koncentracyjnych.
22 IX 1941 - wydano dyrektywę 1a 1601/41 - "W sprawie przyszłego istnienia miasta Leningrad", w której stwierdzono, że miasto ma zostać zniszczone, bowiem Fuhrer nie ma żadnego interesu by zachować chociaż część ludność. Obrona Leningradu kosztowała 1,5 miliona istnień ludzkich, głównie cywili - kobiet i dzieci. Facet chce mnie przekonać, że człowiek odpowiedzialny za jedno ludobójstwo w drugie został wrobiony. Aż chce mi się go pogłaskać go po głowie i dać mu kostkę cukru.