Trebron... proszę czytaj ze zrozumieniem... Prosiłem o źródła na temat pedofilii i gwałtów. Tak masz rację, sam mogę poszukać ale ja chciałbym się dowiedzieć skąd Waldzios ma takie informacje.
„zachowanie o charakterze pedofilskim ma pozytywny wydźwięk i jest dużo bardziej zasadne niż edukacja seksualna młodzieży”
"czy pan uważa, że kobiety chcą być gwałcone?" - "Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają i to jest normalne"
Dla mnie posiadane informacje są wystarczające. Nie mam zamiaru przekonywać wyznawców, ani słuchać co autor miał na myśli. Szczerze mówiąc to ma w d...ie co miał na myśli..., dla mnie typ powinien być izolowany od społeczeństwa...
Trebron... Hitlera nie usprawiedliwiał ale wysunął hipotezę, że nie musiał o wszystkim wiedzieć. Przy okazji podał argumenty, które podpierały jego tezę, więc nie powiedział tego "bo tak".
Opowiadał bzdury wyssane z palca jak zwykle, oparte na neonazistowskiej propagandzie, rzeczywiście, nie ma dokumentu na piśmie potwierdzającego ze Hitler wydał rozkaz holokaustu, tyle prawdy, istnieją za to dziesiątki dokumentów, dzienników, wspomnień współpracowników (choćby dzienniki Goebelsa) czy raporty z wizyt Hitlera w obozach koncentracyjnych...
JKM zna się na historii tak samo jak na globalnym ociepleniu.... ( BTW. w PE nie zrozumieli ze ich masakrował :P);
BTW, nie sądzicie, że mamy jakąś fobię na punkcie Hitlera? Tj. kiedy powie się, że coś tam i coś tam zrobił dobrze, to od razu jest się zwolennikiem nazizmu i wychwala Hitlera pod niebiosa?
Chłopie, w jakim kraju się urodziłeś, znasz swoich przodków, osobiście potrafię wymienić kilkanaście osób z mojej rodziny zamordowanych przez hitlerowców, jeśli pochodzisz z tego kraju, to statystycznie tez w twojej rodzinie zginęło kilka-kilkanaście osób, masz ich zupełnie w d...e, czy tylko troszkę? Wątpię żeby na grobie czyjegoś dziadka był napis "zginał na fobie, grunt ze były niskie podatki".
Nawet jeśli Hitler byłby świętym, to po tym co zrobił w Polsce, mówienie ze zrobił coś dobrze jest pluciem w twarz ofiarom i ich dzieciom.
Przepraszam z góry za ostry ton, ale takie teksty wyprowadzają mnie z równowagi....