A jak inni politycy przeklną w prywatnej rozmowie, to płacz jakim prawem oni używają takich słów :)
A co do Hitlera i gwałtów, to może jestem jakiś głupi, jednak nie widzę jakiś powiązań z gospodarką.
Nie wiem jak was, ale pewnie większość ludzi odstrasza jak ktoś wciąż gada o Hitlerze, jak mówi że kobiety są naturalnie gorsze od mężczyzn (niczym dr. Jemen z "Borata") czy w felietonach przekonuje że tramwaje są zgubą cywilizacji zachodniej, to po prostu jest głupie i nawet jeśli komuś się spodobają pomysły gospodarcze (które mi się de facto wydają bardzo utopistyczne) to ta osoba nie zagłosuje na KNP, z powodu zachowań Korwin Mikkego.
A co do samej KNP, to problem jest, jak już wspomniała beanshee, że większość ludzi słyszała tylko o JKM. Entuzjaści tej partii mogą znać jakieś inne postacie, ale muszą być tak "szare" i nie wyróżniające się, że większość ludzi nigdy nich nie słyszała. A co do grupy na FB, to żeby się wyświetlały jakieś powiadomienia, musisz najpierw go zalajkować. Ja go zalajkowałem, tylko dla jaj, widzę że jest bardzo aktywny, ale dociera właściwie tylko do swoich "wyborców".
EDIT: Co do afery podsłuchowej, to najgorsze jest to że dali się nagrać...Same zarzuty nie są tragiczne, "deale" są podstawą każdej polityki, czy to w USA, czy w Anglii, Rosji, Polski, Zimbabwe, były, są i zawszę będą.