Dzieki za szybka odpowiedz. Tzn. nie o tyle o zdobywanie zlota mi chodzi bo w sumie wiem jak zdobywac, jakos se radze :] ale dziwilo mnie to ze po walce wrodzy dostaja po nas zloto, a my po nich nie, no ale z twojej wpowiedzi rozumiem ze tak poprostu juz jest.
Mam w sumie mnowstwo pytan zwiazanych z gra, mam nadzieje ze uzyskam od was odpowiedzi :]
1. Czyli cienie wylaczyc w ogole a reszte moge dac na max i nawet 400 jednostek mi udzwignie grafika? Niezaleznie od pogody i uksztaltowania terenu? Byc moze te nowe (lepsze ) tekstury ze stronki bardzo laguja, a na starych standardowych bylo by ok?
2. Jency - czy ma cos wplyw na to by zwerbowani (podczas rozlozenia obozu) jency zostali z nami a nie jak caly czas mi sie zdarza - uciekali? O zarobek z nich mi raczej nie chodzi bo w modzie ktory mam kazdy wart 50 denarow. A gram na - Hundred Years War 5.1
3. Jak wyzej, czy mozna cos zrobic by byla wieksza szansa by lordowie po przegranej bitwie nie uciekali bo 90% przypadkow chyba jak nie wiecej zwiewaja mi.
4. Mam swoj pierwszy zamek, krol gdy mi go oddawal mowil cos ze bede mogl werbowac jednostki z tego zamku czy chodzilo o kupno tych Vaegicki Jezdziec po 460 dukatow. Drogo to dosc a widywalem w innych zamkach setki jednostek, czy w ten sam sposob je kupuja czy sami szkola i zostawiaja w zamkach swoich. Jaka taktyke stosowac