Witam. Mam kilka pytań :]
1. Przeczytałam kilka pytań powyżej i z ciekawości chciałam sprawdzić jaką mam wersję gry. Po kliknięciu prawym na ikonke gry i w zakladce "wersja" pisze 0.7.3.0. Grę mam z Biedronki. To napewno ta wersja? Da się jakoś inaczej sprawdzić? Czym ona się różni od nowszych 1.x?
EDIT: Nieaktualne, w okienku gdzie się wybiera moduł pisze: 1.010. Dziwne, że wcześniej nie zauważyłam.
2. Czy warto utrzymywać dobre stosunki z Lordami z frakcji z którymi toczymy wojnę?
3. Walczę dla Vaegir'ów, ale toczą oni wojnę na dwa fronty: z Khaegi'rami oraz Swadianami. Co chwilę jedni przejmują nam zamki, udaje nam się je odbić i pokonać kilku Lordów, a za moment przylatują ci drudzy i przejmują od nowa. Czy da się jakoś zawrzeć pokój z jedną z frakcji, bo tak w życiu nic nie zdziałamy? Nie jestem marszałkiem, ani nikim ważnym.
4. Często pomagam naszym podczas oblężenia na zamek, sama narazie nie próbuję, ponieważ boję się zbyt dużych strat w wojsku. Niestety, denerwuje mnie ta "drabina". Muszę szybko lecieć na czele wojska żeby dotrzeć tam pierwsza, a prawie nigdy mi się nie udaje. Wojsko zastępuje mi droge, ciągle spadam z tej drabiny i za nic nie mogę się dostać na górę. Udaje mi się dopiero gdy wszyscy już wejdą, a wtedy jest już po walce. Czy jest na to jakiś sposób?
Z góry dziękuję.