Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasi ulubieni Youtuberzy  (Przeczytany 5484 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MOHAWK_Marchewa

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Wasi ulubieni Youtuberzy
    « dnia: Lipca 30, 2013, 19:01:09 »
    Batmacik
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2013, 17:42:56 wysłana przez MOHAWK_Marchewa »
    Cytat: Batmacik
    Ku*wa, jak można zabierać mi fragi z łuku? Cygany zasrane.

Cytat: Sir Luca
    widzę, że niektórzy już dawno bana nie mięli...
    Ahhh ta ortografia...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Wasi ulubieni Youtuberzy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 30, 2013, 19:52:12 »
    Żałosny temat (jeśli mam być szczery).
    A tak po za tym to ten gust kanałów masz cienki.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 30, 2013, 19:55:20 »
    O gustach się nie powinno dyskutować, każdy ma inny, jeżeli mu się podobają to jego sprawa, ale ty nie jesteś od oceniania tego.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 30, 2013, 21:15:11 »
    Tak ale możemy ocenić te osobę na podstawie tego i wynieść z tego kilka rzeczy (m.in. wiek takiej osoby). Oczywiście jeśli cie to interesuje.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 30, 2013, 21:31:09 »
    Z polskich mam zasubskrybowany tylko kanał polskiego radia, czwórki, bankowo1 oczywiście(ciągle zapominam o tym kanale jego brata) i lasów państwowych :P A to dlatego, że jak tam kiedyś szukałem, to tylko jakieś Roje i inne rocko-maincraftowo-niekryte kanały się mi pokazywały i to w edukacji bodajże(szkoda słów po prostu).
    Z zagranicznych to takie kilka od gier, głównie strategi(w sumie nie wiem po co, ale to jest po prostu klasa w porównaniu z pl), oczywiście HISHE oraz VICE i jeszcze coś tam ambitnego.
    Ogólnie staram się ograniczać tę liczbę subskrypcji, żeby za gęsto nie było, a ostatnio w ogóle nic nie szukałem. I tak oglądam 1 film na 10.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 30, 2013, 23:23:59 »
    Mam wrażenie, że większość gości na Youtube to dziwaki z parciem na szkło, tworzący przeciętny, nudny content i spamujący nim swój kanał - głównie kwadraciarze. Jeszcze gorsi są ci którzy kreują swoje postacie starając sie je niesamowicie urealnić - raz zachowują się tak,  drugim razem inaczej... i chcą żeby traktować ich poważnie (tak, myślę o Rojo). Tutaj widzę często, że Rojo jest dość podobny do PewDiePie który jednak w każdym filmiku, nawet w tych bardziej poważnych jest pozytywnie pokręcony i emanuje "realizmem" swojej postaci, zachowuje styl i wypowiedzi w tej samej formie. Przy nim Rojo to drewno.

http://www.youtube.com/watch?v=c-CUC1xi_LE - a to pewnie niektórzy znają, jak dla mnie kompletna żenada, sorry Aharo. ogromne pokłady beki + głos jakby mówiący miał zatwardzenie

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2013, 23:54:47 »
    Tak ale możemy ocenić te osobę na podstawie tego i wynieść z tego kilka rzeczy (m.in. wiek takiej osoby). Oczywiście jeśli cie to interesuje.

Można :).

Ja ostatnio zacząłem oglądać Tivolta, pewnie przez to, że są wakacje i dużo mam czasu, ale ogólnie lubię go słuchać bo nie zamula dupy jak większość/część youtube'rów.
    Chociaż często przejawia się w nim pycha.
    Czasami można się pośmiać.
    Mam wrażenie, że większość gości na Youtube to dziwaki z parciem na szkło, tworzący przeciętny, nudny content i spamujący nim swój kanał - głównie kwadraciarze. Jeszcze gorsi są ci którzy kreują swoje postacie starając sie je niesamowicie urealnić - raz zachowują się tak,  drugim razem inaczej... i chcą żeby traktować ich poważnie (tak, myślę o Rojo). Tutaj widzę często, że Rojo jest dość podobny do PewDiePie który jednak w każdym filmiku, nawet w tych bardziej poważnych jest pozytywnie pokręcony i emanuje "realizmem" swojej postaci, zachowuje styl i wypowiedzi w tej samej formie. Przy nim Rojo to drewno.

http://www.youtube.com/watch?v=c-CUC1xi_LE - a to pewnie niektórzy znają, jak dla mnie kompletna żenada, sorry Aharo. ogromne pokłady beki + głos jakby mówiący miał zatwardzenie
    Nom też właśnie mam wrażenie, że jak liczba subskrybentów skoczy 50 000+ to często odbija im i robią się z nich internetowi celebryci. :/

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 31, 2013, 05:36:49 »

Ten głos będzie mi się teraz śnił po nocach :D Dno i wodorosty...

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 31, 2013, 09:46:54 »

Fakt. Ten filmik był niewypałem. Po prostu jeśli chcesz wytłumaczenia to po prostu chcieliśmy wiedzieć jak ludzie będą postrzegać głosy ludzi z naszej ekipy, jak widać taki się nikomu nie spodobał. Jednakże trzeba popełniać jakieś błędy by później ich nie popełniać.

Żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr. Teraz nagrywa nasz najlepszy lektor, a tutaj jedna próbka -> http://www.youtube.com/watch?v=tFXR9hCSLl0

Co do tematu. Sporo ludzi uważa Roja za osobę która tylko robi z siebie kretyna przed kamerką. Może i po części to prawda, ale nikt nie bierze pod uwagę innych rzeczy które robi bo robi dość sporo np. prowadził już nie jedną akcje charytatywną czy chociażby organizuje co jakiś czas zloty Paintball (jeden forumowicz był to może się wypowie). Nie mówcie teraz tylko, że robi to dla pieniędzy. Uważam, że ROJO jest jednym z nielicznych którzy rzeczywiście słusznie wykorzystują swoją liczbę widzów. BTW. Nie oglądam go bo nie mam czasu :>

I jeszcze jedno, bodajże HUTH pisał - jeśli chodzi o gry (recenzje, lets plejeje i inne) to zagraniczne kanały oferują znacznie więcej, np. IGN.

Pozdrawiam

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 31, 2013, 10:01:22 »
    Ja nie wiem czy Rojo dobrze te liczbę widzów wykorzystuje, ale napewno współpracuje tylko z osobami z którymi mu się to opłaca. I pamiętam jak się o tym przekonałem.

Offline Feomathar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 31, 2013, 15:13:16 »
    Jeśli w ogóle oglądam na youtubie filmy z gier, to tylko dobre poradniki. Wszystkie kanały, na których znajdę samego Minecrafta omijam szerokim łukiem. Dla ludzi poszukujących dobrych poradników do gier, bez zbędnego komentarza polecam Georga Arrancara

Offline Rzecznik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 21, 2013, 11:37:56 »
    Testoviron to dobry youtuber. Polecam jego filmy, w których wypowiada się na temat narodowców.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 21, 2013, 12:04:20 »
    Testoviron to dobry youtuber. Polecam jego filmy, w których wypowiada się na temat narodowców.

Ha-ha-ha

http://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 31, 2013, 14:44:18 »
    http://www.youtube.com/user/YamiRyan4509

Ryan Strain - zrobił najlepszy vocal cover jaki kiedykolwiek słyszałem utworu Amon Amarth - "Twilight of The Thunder God" :)

Gościu ma zajebisty growl :)

Polecam dla każdego fana metalu ;) http://www.youtube.com/watch?v=sJSBZV8kZo4
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!